10 Top Bilardo İl Birinciliği sonuçlandı

U17 Yıldızlar kategorisinde 2018 yılı 10 Top Bilardo il birinciliği müsabakaları sona erdi.

10 Top Bilardo İl Birinciliği sonuçlandı
Bayburt Postası - Bayburt Gençlik Merkezi Bilardo Salonu'nda gerçekleşen il birinciliği müsabakalarına 13 lisanslı sporcu katıldı.

06-12 Ağustos 2018 tarihleri arasında bir hafta süren maçlar sonunda il birincisi Kadir Girgin olurken, ikinci Umut Efe Ertaç, üçüncü Ahmet Kılıç, dördüncü Enes Uçar oldu.

Bu sonuçlar ile 05 Kasım 2018 tarihinde Antalya'da düzenlenecek U17 Yıldızlar 3. Etap Türkiye Şampiyonası'nda Bayburt'u bir önceki şampiyonada Türkiye 1.si olan Muharrem Kılıç, Türkiye 3.sü olan Ahmet Kılıç ve il birincisi olan Kadir Girgin temsil edecek.

Sinop’ta düzenlenen Türkiye Pool (Cepli) Bilardo Şampiyonası Yıldızlar U17 kategorisinde Muharrem Kılıç Türkiye Şampiyonu olurken, küçük kardeşi Ahmet Kılıç da aynı şampiyonada Türkiye 3.sü olmuştu. Milli Antrenör Cevdet Türker, Bilardoda Türkiye derecesi almanın çok zor olduğunu fakat öğrencileri için uzak olmadığını belirterek, şampiyona için çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.