Yavuz, “ihanete birlikte dur diyelim“ çağrısı yaptı

Toplum bilincine dokunan ve birlikte hareket ederek Bayburt'u yönetenlerden güçlü taleplerde bulunmaya çağrı yapan sosyal farkındalık kampanyası, "Bana Bayburt'umu Geri Ver" ismini taşıyor...

Yavuz, “ihanete birlikte dur diyelim“ çağrısı yaptı
Bayburt Postası - SOCAR Türkiye Başkanı Kenan Yavuz, bir 'bildiri' yayınlayarak tüm Bayburtluları kentin geleceğine dair farkındalığa ve sorumluluğa davet etti. Bayburt genelinde tüm yerel basın ve internet haber portalları aracılığıyla ortak paylaşılan davet metninde Yavuz, "Bayburt'un geri kalışına" vurgu yapıyor. 

"Yağmaya, çirkin yapılaşmaya, tarih katliamına ve kültür mirasına karşı ihanete dur diyelim" çağrısında bulunan Kenan Yavuz; gelinen noktada "suçlu kim?" sorusuna da cevap veriyor: "Hepimiz suçluyuz!"

Toplum bilincine dokunan ve birlikte hareket ederek Bayburt'u yönetenlerden güçlü taleplerde bulunmaya çağrı yapan sosyal sorumluluk daveti, "Bana Bayburt'umu Geri Ver" ismini taşıyor. 

Kampanyaya imza at, bu isteğe sen de katıl! (Dijital imza için lütfen tıklayın...)








Anahtar Kelimeler:
BayburtKampanyaKenan Yavuz
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.