Orsor Deresi'nin kıyısındaki lezzet: Koşat Alabalık

Bayburt’a 55 kilometre uzaklıktaki sınır köy Yoncalı’da hizmet veren Koşat Alabalık Tesisleri bu yıl da ilgi odağı.

Orsor Deresi'nin kıyısındaki lezzet: Koşat Alabalık
Bayburt Postası - Orsor Deresi’nin kıyısındaki tesisler, pandemide vatandaşların soluk alabileceği bir mekân olarak dikkat çekiyor.

1995 yılından bugüne hizmet veren Hasan Koşat, tesisleri aile bireyleri ile birlikte işletiyor. Bayburt başta olmak üzere bölge insanının sıklıkla tercih ettiği Koşat Alabalık Tesisleri’nin geleceğe daha umutlu baktığını söyleyen Hasan Koşat, bölgede yapılması planlanan HES Projesi’nin ÇED raporu aşamasında olduğunu, köy ve bölge halkının projeye tamamen karşı olduğunu söyledi.



Geçen sene gündeme getirdiğimiz haberle bölge insanının dahada bilinçlendiğini ve bölgeye ÇED raporu için gelen uzmanlara konuyla ilgili görüşlerini, gerekçeleri ile birlikte sunduklarını ve projenin şuan için askıya alındığını ifade eden Koşat, projeyi takip ettiklerini ve bölgenin mahvolmasına sebep olacak HES projesinin tamamen iptali için çaba sarfettiklerini belirtti.

Koşat, müşterilerinin yüzde 70’inin Bayburt’tan, geri kalan kısmının ise bölgeden olduğunu aktararak, bu yıl menüye Bayburt ev usulü turşu çeşitleri eklediklerini, hanımının yaptığı turşuların balıkları ile yarışacak bir üne sahip olduğunu dile getirdi.

Hasan Koşat, sabah 8.00 ile akşam 21.00 arasında hizmet veren tesislerinin pandemiden etkilendiğini fakat salgının etkisinin zayıflaması ile işlerinin açıldığını sözlerine ekledi.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Alparslan zengin 4 yıl önce

İşine sevgisini katarak gelen müşterilerine eşsiz lezzet ve kaliteli hizmet sunan hasan bey'e ve ailesine teşekkür ederim.
Kesinlikle tavsiye ediyorum,
Kalite asla tesadüf değildir.

Avatar
Mustafa akdoğan 4 yıl önce

Harika bir yer herkese tavsiye ederim

Avatar
Fazilet aydın 4 yıl önce

Harika bir yer herkesi bekliyoruz :)

Avatar
Bünyamin Aydın 4 yıl önce

Mastır şef Hasan abi işin ustası balık salatada bir numaradır ellerine sağlık

Avatar
Osman aydın 4 yıl önce

Bugüne kadar yediğim en lezzetli balık büyük ustanın yılların verdiği tecrübeden olsa ferek enfes ve yaptığı organik salata beni benden aldı elerin sağlık ilk fırsatta inşAllah yine oradayim tadı damagımdan gitmeden inşAllah tez vakitte yine gelicem

Avatar
Fikri 4 yıl önce

Tek kelimeyle harika.Pazaryolundan sıkça gidiyoruz

Avatar
Bay burt 4 yıl önce

Gidip gidip dış güçlerin açtığı mekdanılds burgerking e gideceğinize yerli ve milli bu tesise gitmek herkezin boynunun borcudur

Avatar
Sezgın arı 4 yıl önce

Güzel bir yer tavsiye ederim inşAllah bir gün giderim