Keskin Group'tan Baykes açıklaması

Bayburt Valiliği tarafından iş güvenliği eksiklikleri dolayısıyla üretimi durdurulan Baykes Tuğla Fabrikası'ndan konuyla ilgili bir açıklama geldi.

Keskin Group'tan Baykes açıklaması
Bayburt Postası - Bayburt Valiliği tarafından iş güvenliği eksiklikleri dolayısıyla üretimi durdurulan Baykes Tuğla Fabrikası'ndan konuyla ilgili bir açıklama geldi. Keskın Group Türkiye Genel Müdürü  Ali Haydar Karabacak, "Devletimizin işletim mekanizması dışında herhangi bir farklı yapılanma içinde bulunmayı ve görünmeyi kabul etmemiz mümkün değildir" dedi. 

"Bundan böyle hiçbir şekilde tüzel veya gerçek kişiler tarafından ismimiz herhangi bir camia veya cemaat ile anılmamalıdır" diyen Karabacak, "Şunu çok net ifade etmek isterim ki devletimizin tehdit gördüğü hiçbir yapının yanında yer almamız asla mümkün olamaz. Bizlerde yaşanılan bazı süreçleri geç algıladığımızın bilincindeyiz. Bu doğrultuda yanlış anlaşılmalara mahal verecek çeşitli sivil toplum kuruluşlarındaki üyelikler sonlandırılarak bu kurumlarla olan ilişkilerimiz tamamen kesilmiştir" diye konuştu. 

Yapılan incelemede tespit edilen eksikliklerin en kısa sürede giderilerek fabrikanın işlevine devam edeceğine vurgu yapılan açıklamada Karabacak, şunları söyledi:

"Keskin Group başta Bayburt olmak üzere Almanya ve dünyanın birçok yerinde 500'e yakın personeli ile faaliyet göstermektedir. Öncelikle şunu ifade etmek istiyorum. Keskin Group'a bağlı şirketlerin tamamı Türkiye Cumhuriyeti devletimizin bütün kurum ve kuruluşlarına saygıyla bağlıdır. Devletimizin kayıtlarında da bunlar mevcuttur. Şuan bulunduğumuz noktaya şüphesiz ki devletimizin ve hükümetlerimizin  destekleriyle bugünkü duruma gelmiş bulunmaktayız. Bundan sonra da ilk günkü gayretlerimizle devletimize bağımlılığımızla ekibimiz olarak aynı kararlılıkla ve aynı azimle yolumuza devam edeceğiz."

"Herhangi bir farklı yapılanma içinde bulunmayı..."

"Devletimizin işletim mekanizması dışında herhangi bir farklı yapılanma içinde bulunmayı ve görünmeyi kabul etmemiz mümkün değildir.Bütün yöneticilerimiz ve çalışanlarımız firmamızın kurumsal haline saygılı durmakta ve bütün gücüyle başarıya motive olarak çalışmaya devam etmektedir."

"Bazı süreçleri geç algıladığımızın bilincindeyiz"

"Şunu çok net ifade etmek isterim ki devletimizin tehdit gördüğü hiçbir yapının yanında yer almamız asla mümkün olamaz. Bizlerde yaşanılan bazı süreçleri geç algıladığımızın bilincindeyiz. Bu doğrultuda yanlış anlaşılmalara mahal verecek çeşitli sivil toplum kuruluşlarındaki üyelikler sonlandırılarak bu kurumlarla olan ilişkilerimiz tamamen kesilmiştir. Bundan itibaren de bütün çalışanlarımız yöneticilerimiz ve bayilerimiz olarak ilimize, bölgemize ve ülkemize değer katmak ve başarıya odaklanmak istikametinde olacaktır. Ayrıca tüm toplumu hiçbir ayrım yapmadan kucaklama ilkelerimizden de ödün vermeyeceğiz."

"Eksiklerimizi tamamlayıp faaliyetlerimize devam edeceğiz"

"Bundan böyle hiçbir şekilde tüzel veya gerçek kişiler tarafından ismimizin herhangi bir camia veya cemaat ile anılmamalıdır.Bu manada toplumun her kesiminden ve  bütün hemşehrilerimizden kurumsal yapımıza gereken hassasiyetin ve saygıyı beklemekteyiz.10.11.2015 tarihinde grubumuza bağlı BAYKES Tuğla Fabrikamızın Çalışma ve Sosyal Güvenliği Bakanlığımız tarafından yapılan iş sağlığı ve güvenliği yönünde yapılan incelemede fabrikamızda tespit edilen eksikliklerin tarafımıza tevdi edildiğini bildirir en kısa sürede ve ivedi bir şekilde eksiklerimizi tamamlayıp faaliyetlerimize kaldığımız yerden devam edeceğimize olan inancımız devlet büyüklerimizin destekleri ve katkıları ile sürdüreceğimizi kamuoyuna saygıyla bildiriyoruz."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Asım KOCA 8 yıl önce

Bu basın açıklamasından şunu çıkardım :
Bir cemaat ile adımızın anıldığı için bu fabrika kapatıldı iş güvenliği hikaye. Madem öyle bizde cemaatle anılmayıp fabrikayı yeniden faaliyete geçiririz. Sonuç olarak ülkede bu fabrika bu açıklamadan sonra açılırsa ( temenni ediyorum açılsın oradan ekmek yiyen yüzlerce kişi var ) . Bu ülkede adaletin bittiğinin alenen göstergesi olacaktır. Korku ve tehdit ile yönetilen bir ülke olduğumuzun tescilidir. Çok yazık çok . Ne diyelim
Herkes haklı ...

Avatar
Birbilen 8 yıl önce

Kimisi Adalet ve Kalkınma Partisi mensubu kimisi Cemaat çığırtkanı. Halktan yorum yapacak bir kişi yokmu arkadaş. Biri şeytan diğeri onun evladı. Bölemedikleri halkın parası alın teri. Ali Haydar Karabacak kimlerle ortak olarak itimat ticarete ait binayı satın aldı bilen araştıran varmı. Ben söyleyeyim Adalet ve Kalkınma Partisi yönetiminde olan perdeci ve ihale takipçisi ile beraber. Anlaşırlar ve fabrikada üretime devam eder. Sizin boş boğazlığınız yanınıza kâr kalır....

Avatar
Birbilen 8 yıl önce

Hey gidi günler;
Elele kolkola gezdiğiniz günler sona erdi. Cicim yılları ise sona erdi. Bu millet ne kadar aptal değilmi. Biri taraf değiştirdi. Diğeri ders vermeye başladı.BankAsyadaki borçlar alacaklar transfer edildi. Diğeri tek başına iktidara sahip oldu. Pazarlık konusu iktidar ve para.... Gerçek bu kadar açık ve net... Üstün zekalı(!) halk ve Alın size BAYBURT

Avatar
Asım Koca 8 yıl önce

Mehmet bey Farazi konuşmayalım. Bu paralar herkes hür iradesi ile verdi. Kimse kimseden zorla para alamaz. Kaldı ki verilen paralar 160 ülkede 1000 lerce Türk okulu olarak hizmete girdi. Bu fabrikanın kapanması ile ilgisini de pek anlayamadım. Hele adalet analayisinizla ilgisini hiç anlamış değilim. Korku ve tehtid :) akp liler dışında bu ülkede herkes korku ve tehtid altında sanırım Siz akpli olduğunuzdan guvencedesiniz. Normalde kişiler üzerinden yazmadım ancak direk ismimi kullandığınız için bir kereye mahsus cevap verdim.

Avatar
BUNLAR EVET BUNLAR 8 yıl önce

Hala bu paralel örgütün neyini savunuyorsunuz? Bunlar devletin tüm kurumlarına sızmış ele geçirmek için o hamleyi 7 Şubat'ta,17-25 Aralıkta yaptıklarını görmezden gelenler size sesleniyorum.; Bu oyunlar ALLAH'IN izniyle Sayın Cumhurbaşkanımızın FERASETİYLE boşa çıkmıştır.Cemaat hiç demeyin bunlara,cemaatin bankası sermayesi olmazzz.din anlatıyor diye kasetleri ile ağlayarak şakirt toplayan. öğrenci yetiştiriyor diye dersaneler'de kandırdıklarını kendilerine KUL eden zihniyet bunlar.pkk hdp ile iş tutan bunlar,peygamberimizi kendi emellerine alet eden bunlar,sıkıştıklarında HİCRET (PEYGAMBERİMİZİN HİCRETİNİ) kullanan hicret ettik diyen bunlar,cumhurbaşkanımıza firavun nemrut diyen bunlar.müslümana gargış eden,yahuduyi hrıstiyanı cennete sokan bunlar.savcıları adaletten bahsedip cumhurbaşkanıza her türlü hakaret edip kaçan bunlar,emniyetteki şakirtleri kaset dinleme yapıp şantaj yapan bunlar,peygamberimizi kamyona haşa bindiren bunlar. eee hep bunlar,hala neyini savunuyorsunuz.

Avatar
HAK ADAMI 8 yıl önce

MENSUP OLDUĞUNUZ YAPIYI NEDEN SATIYORSUNUZ...AÇIK NET BAĞLANTINIZI HAYKIRIN VE YAPTIĞINIZ YANLIŞLARIN HESABINI VERİN ...KESKİN GRUP OLARAK DEĞİL AMA FETÖYE DESTEK VE YARDIMDAN HESAP VERMELİSİNİZ.

Avatar
Murat 8 yıl önce

Yav Allah'tan korkun. Eleştirinin de bir dozu olur.Yarın iktidarlar gider bizler yine yüzyüze bakarız. Hakkında kesin hüküm olmayan insanlarla ilgili böyle konuşmayalım. Unutmayın temkinli konuşalım, bizler inanan insanlarız, söylediklerimiz muhatabımızda yoksa misli ile bize geri döner. Yarın aynı ithamlara maruz kalmayacağımıza kimsenin garantisi yoktur...

Avatar
Mehmet Alim Yakupoglu 8 yıl önce

Sayın KOCA insanlardan himmet adı altında toplanan milyonların hesabı sorulmadiginda adalet vardi da şimdi birden bire mi yok oldu. Ayrica Korku ve tehdit 2 yıl öncesine kadar himmet toplamak için vardı.şimdi ben öyle bir durum görmüyorum