Kadın girişimci sayımız artıyor

Kadın girişimci Zeynep Aydın’ın Z.A. Spor Mağazası hizmete açıldı.

Kadın girişimci sayımız artıyor
Bayburt Postası - Son 20 yılda sayıları artan kadın girişimcilere bir yenisi daha eklendi. Kadınlara ait daha çok çeyizlik eşya satan iş yerleri ile bayan kuaför üzerine işletmeler yer alan Bayburt’ta, genç kadın girişimci Zeynep Aydın, bay ve bayan giyim mağazası açtı.

Bay-Bayan Spor Giyim üzerine hizmet verecek olan mağaza, Hoca Ahmet Yesevi Caddesi üzerinde açıldı.

ZA Spor Mağazası’nın açılışına Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, Belediye Başkan Yardımcıları Süreyya Türkmenli ve Nesumittin Selçuk, Bayburt Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Seyhan, Saadet Partisi Bayburt İl Başkanı Abdulmecit Bekmezci, Gelecek Partisi Bayburt İl Başkanı Nazir Güler, Gelecek Partisi Merkez İlçe Başkanı Hüsayin Tekin, iş adamı Hakan Kobal ve davetliler katıldı.

Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, kurdela kesiminin ardından işyerini gezerek, Zeynep Aydın’ı girişiminden dolayı kutladı, iyi işler temennisinde bulundu


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.