İki İşletmeye 'Örnek Esnaf' Belgesi

Bayburt’ta gıda sektöründe hizmet veren iş yerlerinin kalite ve hizmet standartlarını yükseltmeye yönelik hayata geçirilen “Örnek Esnaf Mutlu Müşteri” projesinin kapsamı genişleyerek devam ediyor.

İki İşletmeye 'Örnek Esnaf' Belgesi
Bayburt Postası - Geçen aylarda “Örnek Esnaf Mutlu Müşteri” belgesi almaya hak kazanan 8 işletmeye iki işletme daha eklendi ve Zahidoğlu Baklava ile Ali Baba Pide Salonu isimli işletmeler belge almaya hak kazandı.

Düzenlenen törenle işletmelere belgelerini takdim eden Vali Ali Hamza Pehlivan, hizmet ve gıda sektöründe başlatılan uygulamanın diğer sektörleri kapsayacak şekilde genişletildiğini söyledi. Vali Pehlivan örnek esnaf belgesi sahibi işletmelerin sayısının son iki işletmeyle 10’a ulaştığını kaydederek, “Esnaflarımızdan projeye yoğun bir talep var. İnşallah belge sayısı alan işletmelerimizin sayısı giderek artar. İlgili kurumlarımız bünyesinde oluşturulan komisyonlardaki arkadaşlarımız işletmelerimiz gezerek belirlenen kriterlerin denetimini yapıyorlar. Bunun yanı sıra esnaflarımız devletimiz,hükumetimiz tarafından sağlanan teşviklerden haberdar ediliyorlar. Esnaflarımızın bilgi almak istedikleri konularda ilgili kurumlara rahat ulaşabilmeleri adına Esnaf Hattı’mızı hayata geçiriyoruz. Bu ve benzeri çalışmalar bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da kapsamı genişletilerek devam edecek.” diye konuştu.

Vali Pehlivan, “Bizim yaptığımız esnafımızın çabasını görmek, takdir etmek, geleceğe yönelik atacakları olumlu adımlar konusunda teşvik etmektir. İnşallah bu belgeler esnaflarımız için hayırlı işlere,bereketli kazançlara vesile olur.” dedi.

Vali Pehlivan daha sonra işletme sahibi Zekeriya Polat’a “Örnek Esnaf” ve “Güvenli Gıda” belgelerini takdim etti.

Buranın ardından Ali Baba Pide Salonu isimli işletmeye geçen Vali Pehlivan, dükkan sahipleri Akif Uğurlu ve Zafer Durmuş ile görüştü.

Uğurlu ve Durmuş’u tebrik eden Vali Pehlivan, “Bütün şartları temin ve tesis ettiğinizde inanıyoruz ki hem sizler hem de müşterileriniz memnun olacaktır. İnşallah başladığınız gibi devam edersiniz. İşleriniz hayırlı, bereketli ve bol kazançlı olur. Arkadaşlarımız zaten gerekli denetimleri yaparak, ‘Örnek Esnaf Mutlu Müşteri Güçlü Ekonomi’ projesi kapsamındaki kriterleri yerine getirdiğinizi tespit ettiler. Bizlerde heyet olarak sizlere teşekkürlerimizi iletmek üzere ‘Örnek Esnaf’ belgesini takdim etmek istedik. İnşallah bu belgemiz sizler için de güzel ve hayırlı hizmetlere vesile olur.” şeklinde konuştu.

Programa Garnizon Komutanı Tank Albay Davut Balibaşa, Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun, İl Emniyet Müdürü Sezayi Er, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Halil Murat Bilgiç, Tarım ve Orman İL Müdürü Abdulkadir Karabulut, Ticaret İl Müdürü Erkan Zengin, AK Parti İl Başkanı Hacı Ali Polat, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ile işletme sahipleri katıldı.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.