Büyük Karşılaşma Başlıyor: Samsung’un Yeni Amiral Telefonları Geliyor

Samsung, geçtiğimiz günlerde Note 20 serisinin tanıtımını gerçekleştirdi.

Büyük Karşılaşma Başlıyor: Samsung’un Yeni Amiral Telefonları Geliyor
Samsung, geçtiğimiz günlerde Note 20 serisinin tanıtımını gerçekleştirdi. Unpacked 2020 kapsamında tanıtılan üst düzey telefonlar beğeni topladı. Teknoloji meraklıları ise iddialı iki cihaz, Samsung Galaxy Note 20 ve Note 20 Ultra arasındaki farkları merak ediyor. Üstün özellikli iki telefon da kullanıcılarını memnun edecek kapasiteleriyle şimdiden akıllı telefon piyasasında rekabetin kızışacağını müjdeliyor.

Hem İş Hem Oyun İçin Kullanılabiliyor

İki cihaz da hem iş hayatında kullanılabiliyor hem de oyun meraklılarına keyifli anlar vadediyor. Zarif detaylarla süslü, mükemmel renk kalitesi sunan, hızlı ve geniş ekranlı akıllı telefon deneyimi, yeni seri ile standartları yükseltiyor. Akıllı telefonlardaki en dayanıklı cam olan Corning Gorilla Glass Victus cihazları ayrıcalıklı kılıyor. Özel tasarlanan metal gözde, göz alıcı renklerle kusursuz bütünlük oluşturuyor. Üstelik hem Galaxy Note 20 hem de Galaxy Note 20 Ultra S Pen ile birlikte geliyor. Akıllı kalem teknolojisi, kullanıcıların yaşam kalitesini artırıyor. Note 20’nin ekran boyutu 6.7 inç tasarlanırken, Ultra’da boyutlar 6.9’a çıkıyor. Ele tam uyum sağlayan geniş ekranlar, kullanıcılarının en iyi yardımcısı olmaya aday gösteriliyor. Note 20’de düz sonsuz O ekran teknolojisi kullanılırken, Ultra’da edge sonsuz-O ekran tercih ediliyor. Note 20’in ağırlığı yalnızca 192 gram, Note 20 Ultra’nın ise 208 gram ölçülüyor.

S Pen İle Çok Yönlü Deneyim

Cihazlarla beraber gelen S pen, bugüne kadarki en gerçekçi kalem deneyimini hayata geçiriyor. Düşük gecikme payı, Bluetooth bağlantısı, hareket kontrolü sağlayan teknolojisi, S Pen’i Galaxy serisinin en güçlü kalemi haline getiriyor. Onunla not alabilir, sunum hazırlayabilirsiniz. Gelişigüzel karalamalarınızı tek bir dokunuşla okunaklı bir el yazısına dönüştürebilir, kendi kendini düzelten el yazısı teknolojisi ile taslaklarınızı paylaşılabilir hale getirebilirsiniz. Telefonunuzu cebinizdeki bilgisayara dönüştürecek S Pen ile yazıları kopyalayıp yapıştırabileceğiniz dijital metinler haline getirmeniz de çok kolay. Yalnızca çizim değil, yazılarla Word veya PPT dosyası kaydı yapabilirsiniz. Hayatı kolaylaştıran detayların buluştuğu Galaxy Note 20 telefonlar sayesinde notlar kaydedilerek, mobil, tablet ve bilgisayarlarla senkronize hale getirilebiliyor. One Note üzerinden eş zamanlı kullanım olanağı sunan notlar ile yaptığınız her değişiklik anında bilgisayarınızda görüntüleniyor.

Telefondan Bilgisayarınızı Kontrol Edin

İmkansız görünen teknolojiler Note 20 ile hayata geçiyor. Yeni nesil Samsung telefon modelleri doğrudan bilgisayar ekranına hükmetmenizi sağlıyor. Dilerseniz arkadaşlarınızda bağlantı kurabilir veya sosyal medya akışınızın keyfini çıkarabilirsiniz. Ek uygulamalarla bilgisayarınız cebinize geliyor. Hızlı bağlantının yüksek cihaz performansıyla bir araya geldiği tasarımlar, güçlü işlemci, indirme ve oynatma özellikleri ile baş döndürüyor. Onlarla profesyonel fotoğraflar çekmek, paylaşmak, editlemek zahmet olmaktan çıkıyor. Galaxy Note 20’de 3X Hibrit Optik Zoom ve 30X süper çözünürlüklü zoom teknolojisi hayata geçerken, Ultra’da 5X Optik Zoom ve 50 süper çözünürlüklü zoom kullanılıyor. Performans açısında Galaxy Note serilerinin bugüne kadarki en güçlü modelleri olan ikili, enerji verimliliği ile şaşırtıyor. 20’de 4300 mAh batarya kapasitesi dikkat çekiyor. Ultra’da kapasite 4500 mAh’a çıkıyor. Uzun süre dayanan şarj, akıllı telefonların en büyük problemi olan batarya sorununu tarihte bırakıyor. Üstelik iki cihaz da hızlı şarj özelliği bulunduruyor. Modellerle beraber 25 W süper hızlı şarj aleti kullanıcılara ulaşıyor. Sezgisel deneyim, geniş ekran, tarz sahibi tasarım, hafif kasa, geliştirilmiş senkronizasyon sistemi ile Samsung’un prestij ürünleri olacak cihazlar, biyometrik kimlik doğrulama ile güvenlik de sağlıyor. Zamanı yakalamaya, geleceğin telefonlarıyla yarına uzanmaya hazırsanız, siz de Samsung’un en yenilerini inceleyebilirsiniz. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.