Bayburt’tan Senagal’e ‘Ot Doğrama Makinesi’

Bayburt 21 Şubat Küçük Sanayi Sitesi’nde makine imalatı yapan Muharrem Kahraman, Afrika’ya iki adet ot doğrama makinesi gönderdi.

Bayburt’tan Senagal’e ‘Ot Doğrama Makinesi’
Bayburt Postası - Ağırlıklı olarak ot doğrama makinesi ve römork üretimi yaptıklarını belirten Muharrem Kahraman, Senegal’e iki makine gönderdiklerini söyledi.

Kahraman, müşterilerin işyerine ait web sayfası üzerinden kendilerine ulaştığını belirterek, “İnternet sitemizden arkadaşımız bize ulaştı, kendisinin Senegal’de olduğunu söyledi ve ot doğrama makinesine ihtiyaç olduğunu anlattı. Biz de makinelerimizin orada verim alabileceğini anlattık. Şuan gönderdiklerimiz numune bu ilişkiler sayesinde kendimize bir pazar oluşturabiliriz” dedi.

Ot doğrama makinesinin yapımına ilişkin bilgiler veren Kahraman, “Demir aksamını biz kendimiz tasarladık, motorunu Türk malı volt elektrikten alıyoruz. Bütün üretimi bize ait, Bayburt’a has bir makine. Zaten bir kaç arkadaşımız daha aynı şekilde ot doğrama makinesinin üretimini yapıyor. Sanayimizde 4 işletmemiz ot doğramam makinesi yapıyor ve bu makineler Kayseri, Amasya, Erzurum, Sinop illerine gönderiliyor” diye konuştu.

Kahraman, pazarın gelişmesi ile Bayburt OSB’de fabrika kurabileceklerini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.