Bayburt OSB'ye tekstil firması geliyor

Organize Sanayi Bölgesi’ne ihracata yönelik bir yatırım daha geliyor.

Bayburt OSB'ye tekstil firması geliyor
Bayburt Postası - Altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından yatırımcılar için cazip fırsatlar sunan Bayburt OSB’ye bir biri ardına yeni yatırımlar geliyor. Türk patentli inovatif yapı malzemesi EPS Blok üretimi için Arslantürk Group tarafından hayata geçirilen 70 milyon liralık yatırımın ardından OSB’de ihracata yönelik üretim gerçekleştirecek bir firma için daha tahsiste bulunuldu. Tekstil sektöründe faaliyet gösteren İstanbul merkezli Tasarasta firması ilk etapta 250 kişilik istihdam sağlaması öngörülen fabrika için Bayburt’u tercih etti.

Vali Ali Hamza Pehlivan’ı makamında ziyaret eden firma yetkilileri Akın Akdağ ile Bülent Öztürk yatırım hakkında bilgiler verdi.

Vali Pehlivan, ilgili konularda değerlendirme ve bilgi alışverişinde bulunduğu Akdağ ile Öztürk’e teşekkür ederek çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Ziyarette Bayburt OSB Müdürü Murat Türkoğlu da yer aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
dertli vatandaş 5 yıl önce

SAYIN MURAT TÜRKOĞLUNU OSB YE KİM MÜDÜR YAPTI Bİ ARAŞTIRABİLİRMİSİNİZ ACABA

Avatar
Şafak Güngör 5 yıl önce

Firma hakkında internetten bilgi almak istedim, inter sitesi yok, bilgi alabileceğimiz kaynak gösterebilirler mi?

Avatar
Akut 3 yıl önce

İnsanların özel hayatı yokmuş gibi mesai üstüne mesai yaptıran bir iş yeri . Para veriyorsunuz diye kimse sizin köleniz değil