'Vefa'nın çekimleri ertelendi

Kop Dağı'nda yaşanan savaşları, dönemin göç hikayesini içeren ve Bayburt'ta çekilecek olan ‘Vefa’ adlı sinema filminin çekimleri ertelendi.

'Vefa'nın çekimleri ertelendi
Bayburt Postası - Vefa filminin çekimleri ertelendi. 1914-1918 yılları kapsayan Ermeni ve Rus işgali sırasında Bayburt halkının İç Anadolu'ya göç hikâyesi ile Kop Dağı'nda yaşanan savaşları içeren ‘Vefa’ adlı sinema filminin çekimleri ertelendi.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan işadamı Kenan Yavuz, Temmuz ayında başlaması beklenen filmin 15 Temmuz Darbe Girişimi nedeniyle sekteye uğradığını söyledi.

‘Vefa’ filmimizi mutlaka hayata geçireceğiz”

“Fetö/pdy terör örgütünün yaptığı darbe girişiminin yarattığı olumsuz koşullar, film projemizin lojistik hazırlıklarında büyük gecikmeye ve aksaklıklara neden oldu” diyen Yavuz, şu açıklamayı yaptı:

“Alt yapı çalışmalarını ve mekanları büyük ölçüde tamamlamamıza karşın, İstanbul ayağında yapılan çalışmalarımızda çok önemli problemler oluştu. Kurban bayramını da içine alan bir çalışma süresinin fiziksel olarak mümkün olmaması, film projemizi erteleme zorunluluğu doğurdu. Sayın Valimiz başta olmak üzere tüm Bayburt projemizi sahiplendi ve destek verdi, bu anlamda teşekkürlerimi ifade ederken, ortaya çıkan fiziki imkansızlıklar yüzünden erteleme kararı aldığımız Vefa filmimizi mutlaka hayata geçireceğiz."

Açıklamasında, darbe girişiminin gerçekleştirildiği 15 Temmuz gecesini yaşatanları da lanetleyen Yavuz, sözlerini şöyle tamamladı:

“Bu vesile ile ülkemize 15 Temmuz gecesini yaşatan FETÖ/PDY terör örgütüne lanet olsun diyorum. Cumhurbaşkanımızın ve başbakanımızın dik duruşları, milletimizin feraseti tüm melanetleri yerin dibine gömecek ve Türk milletinin geleceği 15 Temmuz karanlık gecesinden alacağı ders ile çok daha aydınlık olacaktır”

Anahtar Kelimeler:
Kenan YavuzVefa
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.