Sevgili dostlar,

Biz Türk Milliyetçileri (Ülkücüler), yol arkadaşlarımıza 'DAVA ADAMI' diye bakarız, şifaen birbirimize bu nev'i hitap etmesek de muhatabımız -ülküdaşımız- bunu bilir. Yani Parti, Ocak, Bucak başkanından bu yerlerde hizmet eden çaycısına kadar hepsi birer saygın DAVA ADAMLARIDIR.

Elbette (şimdilerde meydanı boş bulan) "bir zamanlar bende adamdım..!" diye kendini tanımlayan 'eski ülkücü (?)' takımı bundan varestedir. Biz onları tanırız onlarda bizi iyi tanır.

Herşeye rağmen, Cumhuriyetimizin yaşadığı "FETRET"in doğal sonucu camiamız da değişen ve gelişen şartlar muvacehesinde bazı inkıtalar yaşamış olsa da, içten ve dıştan tazyik edilerek Siyasi vechede yapılan aşırı tazyik ve tahripler olsa da, DAVA ADAMLARI sahip oldukları şuur ve bilinç ile müktesebatlarında var olan malûmat kendilerine rehberlik etmiştir. Üzerinde oynanan bu kadar oyun ve desiseye rağmen hala dimdik ayaktadır...

Son zamanlarda yapılan kamuoyu yoklamaları, basından, görsel medyadan ve sosyal medyadan takip ettiğimiz kadarı ve halkın içinde yaptığımız birebir yoklama ve diğer tespitlerimize göre, Ülkücü Camia; bu Milletin, yani kendini vatandaşlık bağı ile devletine bağlı, kanun ve yasalara saygılı insanlarımızın, cem'an Türk Milletinin yegâne ve biricik ümidi; işte bu DAVA ADAMLARININ çatısı altında toplandığı TÜRK MİLLİYETÇİLİĞİNİN Siyasi Organizasyonu olan MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİDİR..!

Genel Başkanımızın bir baş DAVA ADAMI olarak gündem de olan DERSİM diye oy devşirmek maksadıyla istismar edilen TUNCELİ İLİ'mize ziyaret kararı milletin gönlüne su serpmiş, bazı şark allamesi kurnazları ile tatlı su balıklarının yüreklerini ağızlarına getirmiştir. Bu kararın duyulması bile bilâistisna hepsinin abdestinin kaçmasına vesile olmuştur.

Müktesapları yok..! hep bunu söyleyip, iddia ediyoruz da bize kızıyor bazı dostlarımız, eğer müktesapları az biraz olsa, Türk'ün ayranını kabartarak kirli söylem ve eylemlerden ber'i dururlar, boşuna söylememiş atalar: "cahil cesaretinden kork..!" diye..

Şimdi "neden orada (doğu, güneydoğu) yoksunuz, neden gidemiyorsunuz..?" diye utanmadan ve haya etmeden ortalıkta caka edenler düşünedursunlar...

Haydi şimdi seferberlik zamanıdır, haydi..!
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.