Ülkü Ocakları'ndan 'Çanakkale Zaferi' sergisi

Bayburt Ülkü Ocakları Çanakkale Zaferi'nin 100. yılına özel fotoğraf sergisi açtı.

Ülkü Ocakları'ndan 'Çanakkale Zaferi' sergisi
Bayburt Postası - Bayburt Ülkü Ocakları Çanakkale Zaferi'nin 100. yılına özel fotoğraf sergisi açtı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği sergiyi Belediye Başkanı Mete Memiş, MHP Bayburt İl Başkanı Süleyman Burç, askeri personel ve emniyet mensupları da ziyaret etti.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Bayburt Ülkü Ocakları İl Başkanı Muhammet Kılıç, Çanakkale Zaferi'nin bağımsızlık açısından önemine vurgu yaparak, "Çanakkale gibi Kurtuluş savaşı da, Atatürk de unutturulmak isteniyor. Biz buna izin vermeyeceğiz. Atatürk’ü de mazimizi de unutturtmayacağız" dedi.

Kılıç, şu açıklamayı yaptı:  

"Çanakkale de şehit olanlar bu vatanda, bu bayrak altında hür ve bağımsız bir şekilde yaşamamız için şehit oldular. Onların hiç biri askerliği bedelli yapmadı. Hepsi gönüllü bir şekilde vatanını korumak için gitti.13-14 yaşlarında olanlar dahi bir dakika düşünmeden, gözünü kırpmadan koşa koşa Çanakkale’ye gittiler. O dönemde liseler, üniversiteler  mezun veremedi.  Ama şuan görülüyor ki Çanakkale gibi Kurtuluş savaşı da, Atatürk de unutturulmak isteniyor. Biz buna izin vermeyeceğiz. Atatürk’ü de mazimizi de unutturtmayacağız. Milli Eğitim sisteminde değişiklik yapılarak, Atatürk, vatan ve millet sevgisi aşılanmalıdır."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.