“Kadrajımdaki Kültürler Projesi”nde sergi

Bayburt Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği tarafından 100 fotoğrafla sergi açıldı.

“Kadrajımdaki Kültürler Projesi”nde sergi
Bayburt Postası - Bayburt Valiliği önünde açılan sergide “Kadrajımdaki Kültürler Projesi” kapsamında Bayburt, Mardin ve Şanlıurfa’da çekilen kültürel fotoğraflar sergileniyor.

Bayburt Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği Başkanı Zeynel Abidin Öztürk, konuyla ilgili gazetemize yaptığı açıklamada, dernekçe hazırlanan Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Projeleri Destek Programı tarafından finanse edilen “Kadarjımdaki Kültürler Projesi” kapsamındaki fotoğraflarıo görücüye sunduklarını belirtti.



Serginin, Bayburt Üniversitesi öğrencileri arasından seçilen kursiyerler ile düzenlenen eğitimler sonucunda Mardin, Şanlıurfa ve Bayburt üçgeninde kültürel öğeler içeren fotoğraflardan oluştuğunu söyleyen Öztürk, serinin Pazartesi akşama kadar açık kalacağını kaydetti.

Üniversitede de serginin 5 gün boyunca açıldığını söyleyen Öztürk, aynı sergiyi Mardin ve Şanlıurfa’ya taşımak istediklerini dile getirdi.

Halk Eğitim Sertifikalı Fotoğrafçılık Kursu açılıyor

Dernek olarak faaliyetleri sürdürdüklerini söyleyen Öztürk, 15 gün içerisinde Halk Eğitim sertifikalı fotoğrafçılık kursu açılacağını belirtti. Kurstan herkesin faydalanabileceğini söyleyen Öztürk, fotoğrafçılığa ilgi duyan herkesi kursa davet etti. 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.