Çanakkale Tırı Bayburt’taydı

Çanakkale ruhunu Türkiye’nin her yerine taşımak amacıyla Tuzla Belediyesi tarafından hazırlanan gezici müze özelliği taşıyan Çanakkale Tırı’nın bu seferki durağı Bayburt oldu.

Çanakkale Tırı Bayburt’taydı
Bayburt Postası - Çanakkale ruhunu Türkiye’nin her yerine taşımak amacıyla Tuzla Belediyesi tarafından hazırlanan gezici müze özelliği taşıyan Çanakkale Tırı’nın bu seferki durağı Bayburt oldu. 

Bayburt Belediyesi'nin  ev sahipliğinde Bayburt’a gelen Çanakkale Tırı Cumhuriyet Caddesi Taş Köprü yanında ziyaretçilerine kapılarını açtı. 

İlkokul, ortaokul, lise ve üniversite öğrencileri ile vatandaşlar tarafından ilgiyle gezilen müzede Çanakkale Savaşında kullanılan mermiler, kılıçlar, silahlar ve hatta fotoğraf makineleri sergilenmekte. Gün boyu ve akşamın geç saatlerine kadar Bayburt’ta kalan tır daha sonra Gümüşhane’ye doğru yola çıktı.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.