Yeni yıla sigara bırakarak girdiler

Kanser Erken Teşhis Tarama ve Eğitim Merkezi (KETEM) vatandaşları sigara konusunda uyarıyor ve sigarayı bırakmaları yönündeki çalışmalarını sürdürüyor.

Yeni yıla sigara bırakarak girdiler

Bayburt Postası - Kanser Erken Teşhis Tarama ve Eğitim Merkezi (KETEM) vatandaşları sigara konusunda uyarıyor ve sigarayı bırakmaları yönündeki çalışmalarını sürdürüyor. 2014 yılının son gününde KETEM çalışmalarına destek sunmak üzere kuruma gelen Bayburt Vali Yardımcısı Abdulhamit Karaca, İl Sağlık Müdürü Dr. Zülkarni Özbek ve İl İdare Kurulu Müdürü Yalçın Şahin yeni yıla sigarayı bırakma kararı alarak girdiler.

Kurumdan sorumlu tabip Dr. Karabey Kadri Karaoğlu'nun da hazır bulunduğu KETEM'de, sigarayı birakma karalarını kamuoyuyla paylaşan Bayburt Vali Yardımcısı Abdulhamit Karaca,  "2015’te daha güzel bir yıl yaşamayı herkese temenni ederiz. 2015’e girerken kendi adımıza, Sağlık İl Müdürümüz ve İl İdare Kurulu Müdürümüz ile birlikte güzel bir iş yapalım dedik. İl Sağlık Müdürümüz Zülkarni Özbek, İl İdare Kurulu Müdürümüz Yalçın Şahin, ben de vali yardımcısı olarak bir daha sigara içmeyeceğimize dair söz verdik. Bu konuda halkımıza da söz vermiş bulunuyoruz. Bizim bir yerde sigara içtiğimiz görüldüğünde de hatırlatılmasını istiyoruz. İnşallah bundan sonra da 2015 yılını ve diğer yılları sigara içmeden yaşarız. Sigarayı bırakmak isteyen vatandaşlarımıza da KETEM Sorumlu tabibimiz Dr. Karabey Kadri Karaoğlu bey yardımcı olmaya hazır. Bu konuda bütün hizmetleri vermeye de hazırlar. Vatandaşlarımıza sigarayı bırakmayı da tavsiye ediyoruz. Bunun zararlı olduğunu anlatmaya gerek yok. İnşallah sigarayı bırakmamızda da başarılı olacağız" dedi.

İl Sağlık Müdürü Dr. Zülkarni Özbek ise sigarayı bırakma noktasında KETEM’de poliklinik hizmeti verildiğini anımsatarak, bu konuda Bayburt’ta yaşayan vatandaşların duyarlı olmasını beklediklerini kaydetti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
TOKİ AVM 9 yıl önce

Tokilerdeki Avm de herkes içerde sigara içiyor. Kışın içerisi çok felaket kokuyor buna bir çözüm bulunursa çok memnun oluruz.

Avatar
misafir 9 yıl önce

zülkani hoca sigarayı bırakacak hmmmmm