Yasak genişliyor

Sigara yasağının kapsamı genişletiliyor. Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, sigara yasağı ile ilgili yeni bir çalışma başlattıklarını açıkladı.

Yasak genişliyor
Bayburt Postası - Sigara yasağının kapsamı genişletiliyor. Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, sigara yasağı ile ilgili yeni bir çalışma başlattıklarını açıkladı. Çocuk parklarında sigara içilmeyeceğini, yetişkin parklarında ise sigara içme alanı olacağını belirten Bakan Müezzinoğlu, hastane bahçelerinde, cami avlularında, AVM gibi yerlerde sigara içilebilir veya sigara yasağı kapsamı belirli mesafelerle belirtileceğini kaydetti.

Sigara içilebilir alanın henüz bir karar alınmadığını fakat ilgili yerlerde yüzde 25’e kadar düşürülebileceğini ifade eden Müezzinoğlu, çalışmanın 2014 sonu veya yılbaşında yürürlüğe gireceğini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.