Yaklaşık 500 kişi hastanelik oldu!

Bayburt'ta yaklaşık 500 kişi, yüksek ateş, mide bulantısı, kusma ve ishal şikayetleriyle hastaneye başvuruda bulundu. Hastalar, tedavilerinin ardından taburcu edildi.

Yaklaşık 500 kişi hastanelik oldu!
Bayburt Postası - Bayburt'ta yaklaşık 500 kişi, yüksek ateş, mide bulantısı, kusma ve ishal şikayetleriyle hastaneye başvuruda bulundu. Hastalar, tedavilerinin ardından taburcu edildi.

Arife günü büyük çoğunluğu çocuk olmak üzere yaklaşık 500 kişi Bayburt Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne başvurdu. Yüksek ateş, mide bulantısı, kusma ve ishal şikayetleri ile gelenler, tedavilerinin ardından taburcu edildi. Bayburt İl Sağlık Müdürü Dr. Zülkarni Özbek, yoğun başvuru sonrasında öncelikle il merkezindeki içme suyunu tahlil ettirdiklerini ancak suyun temiz çıktığını söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
hasan 10 yıl önce

Benim çocuğum da rahatsızlık geçirdi. Şebeke suyu kullanmıyoruz..büyük bir ihtimalle Bayburt ta satılan sebze ve meyve lerden kaynaklanıyor.. zaten başvuran çocuk lardan köylerden gelenlerde var..

Avatar
alperen 10 yıl önce

Salginin sudan kaynakli oldugu ortada sayin il muduru tahlil suyunu nar kazanindanmi aldiniz. Aklama yapan hasan sebze ve meyvelerin geldigi bolgelerden neden bu tur haberler gelmiyor.

Avatar
turhan kocatürk 10 yıl önce

Sayin il müdürü özbekler bayburtdu yiyecek diye milleti kandirmaya gerek yok..eger tahlil yaptirdiysaniz neden tahlil sonuclarini yayinlamadiniz tabiki öyle birsey varsa...

Avatar
nur 10 yıl önce

Tabiki sular yuzunden tahlilde yapilmadi cunku sular hala ayni yetkililr acilen biseler yapmasi lazim

Avatar
yook 10 yıl önce

sadece ve sadece oturdugubuz koltuğun hakkını verın artık sabrımız taşmak uzere

Avatar
Oğuz 10 yıl önce

500 kişi askeri alanda veya toplu bir şekilde yaşamıyor. Her hanenin ortak kullandığı tek birşey var oda '' SU '' ! Uyanın artık bu böyle gitmez. Sevgili Bayburtlular daha ne kadar susacağız ? Birileri ölmeden bu sorunu çözmemiz gerekiyor.

Avatar
sedat 10 yıl önce

az yiyin be kardeşim

Avatar
madur vatandaş @alperen 10 yıl önce

Doğru diyorsun kardeşim göze suyundan almıştır musluktan alsın bakalım vallahi bizim evden musluktan bildiğin kanalizasyon akıyor kokudan durulmuyor hanım bulaşığı bile hazırsuyla yıkıyor