Sağlıkçılar uluslar arası kongrede Bayburt’u tanıttı

5. Uluslararası Sağlıkta Performans ve Kalite Kongresi'nde Bayburt İli Kamu Hastaneleri Birliği (KHB) tarafından açılan stant ilgi gördü.

Sağlıkçılar uluslar arası kongrede Bayburt’u tanıttı
Bayburt Postası - 5. Uluslararası Sağlıkta Performans ve Kalite Kongresi'nde Bayburt İli Kamu Hastaneleri Birliği (KHB) tarafından açılan stant ilgi gördü. Sağlık Bakanlığı yetkilileri ve katılımcılar tarafından ilgi gören stantta; Bayburt taşından yapılmış Saat Kulesi, Dede Korkut, Şehit Osman Türbesi, Bayburt Kalesi maketleri, yöresel yiyecekler Bayburt Ketesi ve tel helvası ile Bayburt hakkında hazırlanan broşür, afiş ve kitapçıklar yer aldı.

Antalya’da gerçekleşen kongreye Bayburt’tan İl Sağlık Müdürü Dr. Zülkarni Özbek, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr.Hulki Aşır, Sağlık Hizmetleri Şube Müdürü Murat Kostik, Uzman Dr. Okan Bay, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Banu Palazoğlu, Bayburt 112 Acil Sağlık Hizmetleri Kalite Sorumlusu Eda Şara, Sağlık Müdürlüğü Kalite Birim Sorumlusu Sinan Altınay hemşireler Nesrin Şahoğlu, Nazlı Ocaklı, Sevinç Şık Akkoyun, ebe Havva Bacacı ve Hilal Ölmez katıldı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.