Sağlıkçılar özel günde buluştu

Bayburt Sağlık-Sen Şubesi Ebeler ve Hemşireler günü dolayısıyla bir kutlama program düzenledi.

Sağlıkçılar özel günde buluştu
Bayburt Postası - Bayburt Sağlık-Sen Şubesi Ebeler ve Hemşireler günü dolayısıyla bir kutlama program düzenledi. Maksadı Muhabbet Düğün Salonu'nda gerçekleşen programda sağlıkçılar doyasıya eğlendi. Programda bir konuşma yapan Bayburt Sağlık-Sen Başkanı Fikret Lökoğlu, sendikanın Bayburt ve ülke genelinde öncü bir sendika haline geldiğini söyledi.

Lökoğlu, konuşmasında şunları kaydetti: 

"İlkemiz haklının yanında olmaktı, olduk"

"Bizler Sağlık-Sen Ailesi olarak, üyemizin, insanımızın, ülkemizin geleceğini önemsiyoruz. Üyelerimiz bizim aile bireylerimizdir. Biz aile bireylerimizin üzüntülerini, sıkıntılarını ve dertlerini azalmak istiyoruz. Bunun için bu yola koyulduk. Sesimiz zayıftı sizler sayesinde güçlendi, sayımız azdı sizlerle birlikte çoğaldı. Sendikamız ilimizde ve ülkemiz genelinde Öncü ve Marka bir sendika haline dönüştü. İlkemiz, haklının yanında olmaktı, olduk. Düşenin elinden tutmaktı, tuttuk.  Zulmü alkışlamamaktı, alkışlamadık. Zalimi asla sevmemekti. sevmedik. Demokrasiden yana olduk. Hak ve hürriyetlerin korunmasından yana bir duruş sergiledik. Zulmeden zihniyetin tarafında asla yer almadık. Birilerinin ekmeğine yağ sürme anlayışı ile sendikacılık yapmadık, yapmayacağız. Sendikal üslubumuz olarak asla kişisel hakları ortadan kaldıracak bir yol benimsemedik. Yeri geldi kendimize dönük yapılan karalamaları da duymazdan geldik. Çünkü biz biliyorduk ki; Allah doğrunun yar ve yardımcısıdır. Doğrudan yana yürüyenlerden olma noktasında tercihte bulunduk."

"Bu birliğin önünde ise hiç kimse duramayacaktır"

"Hizmet sendikacılığı dedik. Hep doğrunun yanında yer aldık. Ne aldanan, ne de aldatan olduk. Sözün doğrusu neyse hiç korkmadan, çekinmeden tam ortasından söyledik. Üyelerimizin her zaman yanında olmaya çalıştık. Hasta olanlarımıza koştuk, Ölüm acılarını paylaştık. Sevinçli günlerimizde hep beraber neşelendik. Biz sizleri; Türkiye'de yaşayan her toplumun ve her fikrin temsilcisi olan Sağlık-Sen’le yürümeye davet ettik. Arkamızdan gelin demedik. Beraber yapalım diyoruz. Haklı olanın davasında birlikte mücadele edelim diyoruz. Haksızlık nereden ve kimden gelirse gelsin ona karşı olalım istiyoruz. Bu ülkenin ayrılıklara değil, birbirini sevmeye ihtiyacı var. Gönül seferberliğine ihtiyacı var, gönülleri fethetmeye ihtiyacı var, yüreklice sendikacılık yapmaya ihtiyacı vardır. El birliği, gönül birliği, yürek birliği ile sendikacılık yapalım. Bu birliğin önünde ise hiç kimse duramayacaktır. Çünkü; birlik, her kuvvetin üzerinde bir kuvvettir. Bu duygu ve düşüncelerle tüm mesai arkadaşlarımın günlerini en içten dileklerimizle kutluyor, hepinize iyi eğlenceler diliyorum."

Bayburt İl Sağlık Müdürü Zülkarni Özbek ve Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Hulki Aşır'ın konuşmalarının ardından program pasta kesilmesi ve müzik eğlence ile sona erdi. 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.