Sağlık çalışanlarından güvenlik güçlerine anlamlı destek

Bayburt'ta bir grup sağlık çalışanı, Diyarbakır'da terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonlara katılan güvenlik güçlerine çeşitli gıda malzemeleri ile mektuplar gönderdi.

Sağlık çalışanlarından güvenlik güçlerine anlamlı destek
Bayburt Postası - Bayburt'ta bir grup sağlık çalışanı, Diyarbakır'da terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonlara katılan güvenlik güçlerine çeşitli gıda malzemeleri ile mektuplar gönderdi.

Bayburt Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Hulki Aşır, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yurdun çeşitli bölgelerinde bu tür etkinlikler yapıldığını basında gördükten sonra böyle bir çalışma yapma fikrinin oluştuğunu söyledi.

Bu fikri Bayburt Devlet Hastanesinde görev yapan yardımcı sağlık personeliyle paylaştığını, onların da kabul etmesiyle çalışma yaptıklarını belirten Aşır, "İmkanı olanlar evlerinde pişirdikleri çeşitli yiyecekler başta olmak üzere birçok ürünü bizlere getirdi. Kampanyaya destek veren diğer personelimiz de çeşitli yöresel ürünler ve çamaşırlar alarak bize ulaştırdı" dedi.

"Her biri evlerinden özenle hazırlanmış yiyecekleri getirdi"

Aşır, gıdaların daha uzun saklanabilmesi ve güvenlik güçlerine hijyenik şekilde ulaşması için bütün ürünleri vakumladıklarını ifade ederek, "Biz bu çalışmayı başlattığımız andan itibaren tüm yardımcı sağlık personelimiz adeta birbiriyle yarıştı. Her biri evlerinde birbirinden güzel ve özenle hazırlanmış yiyecekleri getirdi. Biz de bunları bir gıda işletmesinde vakumlattırdık. Bu şekilde daha uzun süre tazeliğini koruyacak ürünlerin, aynı zamanda hijyenik olarak güvenlik güçlerimize ulaşmasını amaçladık" diye konuştu.

"Bayburt'tan Aslanlarımıza selam olsun"

Yiyeceklerin dışında çeşitli giysilerin de bölgede görev yapan güvenlik güçlerine ulaştırılması için kendilerine getirildiğini aktaran Aşır, şunları kaydetti:

"Biz personelimiz tarafından ulaştırılan bütün ürünleri paketledik. Yine bazı personelimizin çocukları mektuplar yazmış. O mektupları da bu paketlere koyduk. Yine bunun yanında her pakete, bölgede geçtiğimiz günlerdeki operasyonlarda şehit düşen Ömür Erbay'ın fotoğrafı ile 'Şehidimiz Ömür Erbay'ın memleketi Bayburt'tan Aslanlarımıza selam olsun' yazısı bıraktık. Bizim amacımız o bölgedeki güvenlik güçlerine, bu süreçte dualarımızla onların yanında olduğumuzu iletmek."

Aşır, yardımcı sağlık personelinin gönüllü katıldığı etkinlikte toplanan tüm ürünlerin, Diyarbakır'ın Sur ilçesinde görev yapan güvenlik göçlerine gönderildiğini sözlerine ekledi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.