Pozitif vaka sayısı üç günde tavan yaptı!

Bayburt'ta Koronavirüs pozitif vaka sayısı üç günde tavan yaptı.

Pozitif vaka sayısı üç günde tavan yaptı!
Bayburt Postası - Tedbirlerin sıkıca uygulandığı dönemlerde hiçbir yeni vaka görülmeyen Bayburt'ta son günlerde yaşanılan serbestlikle birlikte pozitif vaka sayısı bir hayli arttı. 

Üç gün öncesine kadar sadece 3 pozitif vaka bulunan Bayburt'ta, bugün itibariyle 38 pozitif vaka bulunuyor. Bunları 4'ü yoğun bakımda yaşam mücadelesi verirken, 34 hastaya ise servislerde tedavi uygulanıyor. 

Ülke genelinde birçok yasağın kaldırıldığı pandemi döneminde vatandaşların Sağlık Bakanlığı uyarılarına tam anlamıyla uymalarını söyleyen uzmanlar, aksi taktirde kötü sonuçların kapıda olduğuna dikkat çekiyorlar.

Anahtar Kelimeler:
Bayburt KoronavirüsPozitif
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Emmi 4 yıl önce

İstanbul dan gelenler acilen şehiri terketmeli

Avatar
Gürbüz Aslaner 4 yıl önce

Hiç böyle sorumsuz insan topluluğu olurmu kimsr

Avatar
Aysun 4 yıl önce

Malesef dışardan gelenlerin sorumsuzca davranmalarının bedelini ödüyoruz.Zaten halkımız çok sorumsuzdu bi öz güven vardık her zamanki gibi lütfen bunlar kul hakkıdıdır dikkat edelim sosyal mesafe maske hijyen.......

Avatar
Yazık 4 yıl önce

Göstermelik denetimlerle göstermelik tedbirlerle küçücük bayburtta kocaman covid. beyaz beyaz kıyafetlerle sağlıkçılar Sokaklarda insanların peşinde görüyoruz koşturuyorlar yazık onlarada

Avatar
Bayburtlu 4 yıl önce

Maalesef Tedbirler Yetersiz Acilen Gerekli tedbirler Alınmalı Berberlerde Kimse Maske Takmıyolar Kahvelerde Aynı Sokaklar Maalesef Denetim Sıfır Sadece Marketlerle Olmaz Bu İş

Avatar
Ahmet 4 yıl önce

Bayanlar daha ciddi..erkekler gururlarina yediremiyor maskeyi

Avatar
Özlem 4 yıl önce

Bugün hastaneye gittim. Ne doğru düzgün maske takan, ne çıkan hastadan sonra dezenfekte, ne de sosyal mesafe. Şuan da demirözünden geçiyorum, kahvelerde maskesiz insanlar hep bir arada otıruyor.

Avatar
Recep geçer 4 yıl önce

Sayın valimiz sağlık kurumlarını ve tedbirleri acilen almalı bu daha baslangic