Öğrenciler yaş pastadan zehirlendi

Bayburt'ta okulda pasta yedikten sonra rahatsızlanan 12 öğrenci, gıda zehirlenmesi şüphesiyle tedavi altına alındı.

Öğrenciler yaş pastadan zehirlendi
Bayburt Postası - Bayburt'ta okulda pasta yedikten sonra rahatsızlanan 12 öğrenci, gıda zehirlenmesi şüphesiyle tedavi altına alındı.
Hayırseverler İmam Hatip Ortaokulu 5-B sınıfı öğrencileri, arkadaşlarının sınıfa getirdiği yaş pastadan yedi. Bir süre sonra sınıftaki 18 öğrenciden 12'si rahatsızlandı.

Öğrencilerin karın ağrısı, baş dönmesi ve mide bulantısı şikayeti üzerine okul idarecileri, sağlık ekiplerine haber verdi. Sağlık ekiplerince Bayburt Devlet Hastanesi'ne kaldırılan öğrenciler, gıda zehirlenmesi şüphesiyle tedavi altına alındı.

Hastaneye gelerek öğrencilerin sağlık durumu hakkında bilgi alan İl Milli Eğitim Müdürü Seydi Doğan, öğrencilerin sağlık durumunun iyi olduğunu bildirdi. AA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.