Migren hastalarına bir öneri de Bayburt'tan

Özellikle kış aylarında şiddetli ağrılara sebep olan migren hastalığı için gıda takviyesi önerisi geldi.

Migren hastalarına bir öneri de Bayburt'tan
Bayburt Postası - Özellikle kış aylarında şiddetli ağrılara sebep olan migren hastalığı için gıda takviyesi önerisi geldi. Şifalı bitkiler üzerine çalışmalarıyla bilinen Herbalist Abdulkadir Temur, günlük yaşamı aksatacak kadar sık ve şiddetli olabilen baş ağrıları için öneride bulundu. 

Migren hastalarının öncelikle uyku düzeni ve öğün yemeklerini aksatmadan alması gerektiğine vurgu yapan Temur, "Mevsim dönümleri başta olmak üzere kış aylarında da şiddetli ağrılar içeren ve günlük yaşamı aksatan migren hastalığına sahip olan kardeşlerimiz öncelikle uyku düzenlerine dikkat etmeliler. Bunun yanı sıra öğün yemeklerini de düzenli ve saatinde yemeliler" dedi.    

Önerdiği hastalarda olumlu sonuçlar aldığını söyleyen Temur, sabah ve akşam olmak üzere günde iki kez uygulanacak gıda takviyesi hakkında şunları söyledi:  

"Günümüzde Migren olarak bilinen müzmin baş ağrısı maalesef son zamanlarda yaygınlaştı. Bu hastalara gıda takviyesi olarak önerimiz günde iki kez olmak üzere tekrarlanır. Her sabah kahvaltıdan önce 10 adet kuru kara üzümü zencefil ununa batırdıktan sonra çekirdekleri dahil olmak üzere iyice çiğneyip yutmalılar. 20 dakika sonrada kahvaltılarını yapabilirler. Akşam ise yemekten 1 saat sonra aynı uygulamayı yapsınlar. Bu çok iyi bir yöntemdir. Bir çok hasta bu yöntemden fayda gördü." 

Anahtar Kelimeler:
MigrenAbdulkadir Temur
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mehmet ulusoy 8 yıl önce

prf dr ibrahim saraç,ı dinledim gerçekten üzüm çekirdeği çok faydalı,memnun kaldım

Misafir Avatar
ali doğruoğlu 8 yıl önce @mehmet ulusoy

iki gündür,kullanıyorum biraz rahatladım*Allah razı olsun.

Beğenmedim! (2)
Avatar
mehdi 8 yıl önce

değerli müslüman cenabı Allah,kuranı kerimde bir çok ayetlerinde,incir,zeytin,bal,
ve diğerlerinden bildiriyor,önemine binaen,tüketirken"Besmele şart,tır".!!!,

Avatar
Umut An 8 yıl önce

Sayın Editör, Habere ve haberin içeriğine yorum yapmıyorum. Sadece diyeceğim şu ki, "Amca" veya "Dayı" şeklinde isimlerin sonuna eklenen tabir ifade olarak doğru değil. Bunun yerine kişinin ismi ve soyadı zikredilerek haber başlığı yapılması doğru olur kanaatindeyim. Mesela, "Migren hastalarına bir öneride Kadir TEMUR'dan" şeklinde. Bu dostça bir hatırlatma, İşin teknik hususunu sizler daha iyi bilirsiniz. Hayırlı çalışmalar.

Avatar
müslüman 8 yıl önce

"Resülüm!" De ki: Ben ancak Rabbime yalvarırım ve O'na hiçbirşeyi ortak koşmam.
CİN SURESİ:18. AYET

Misafir Avatar
mehdi 6 yıl önce @müslüman

nisa 69 ne güzel harika,ne güzel arkadaşdırlar,peygamber-sadık-şehit-salih,
aşıklar-*şehitler ölmez *ali imran 169-70-71

Beğenmedim! (0)
Avatar
aycan 8 yıl önce

bu uygulamayı 2 haftadır yapıyorum,başımın ağrısı hafifledi ve öksürük,de vardı
kısmen rahatladım teşekkürler