Korona virüs pozitif vaka sayısı 200'ün üzerinde!

Korona virüs korku salmaya devam ediyor.

Korona virüs pozitif vaka sayısı 200'ün üzerinde!
Bayburt Postası - Ülke genelinde artış pozitif vakalar Bayburt’ta da tavan yaptı. Son olarak Örence köyünün karantina altına alındığı Bayburt’ta yeni karantina haberleri de bekleniyor. 

Özellikle Kurban Bayramı sonrası yaşanan artış sonrası Bayburt Devlet Hastanesi de tam kapasite ile çalışıyor. 200'ün üzerine çıkan pozitif vakaların birçoğu evlerinde ilaç almak şartıyla tedavi görüyor. Korona virüs tedavisi gören hastalardan durumları ağır olanlar da var. Bu hastaların tedavisi ise yoğun bakım ünitelerinde sürüyor.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatandaş 4 yıl önce

Düğünlerde davul-zurna ve halaya müsaade edilmemeli.Sevinçli anlarımız sosyal mesafe kurallarına ve toplum sağlığına uygun şekilde kutlanmalı...Hem düğün salonun da hem de mahalleninin iltiraki ile düğün evin deki bazı görüntüler maalesef toplum sağlığını tehdit ediyor...Ayrıca basına da büyük görev ve sorumluluk düşüyor.7 gün süren halaylı düğün haberleri işin tuzu biberi oluyor...Cenaze ve düğünler de gerekli tedbirleri almak ve uygulamak yetkililerin görevi.Alınan bu tedbirlere riayet etmekte vatandaşların görevi ve sorumluluğu.Kul hakkına sebebiyet verecek hal ve hareketlerden azami kaçınmak gerekir...Sağlık çalışanlarının,kolluk kuvetlerinin,sosyal vefa gruplarının gayretlerine ,fedakar çalışmalarına yardımcı olalım...

Avatar
Fikir işçisi 4 yıl önce

Normal cezai müeddiye uygulanmıyor hiç kimseye hastane ağzına kadar dolu gelen hastalar eve geri gönderiliyor ağirlasınca hastaneye gelin diyorlar devlet baba bu düşünce kısırı vizyon sahibi olmayan yöneticileri halen nasıl o koltuklarda oturtuyor anlayamadım gitti

Avatar
Bayburtlu 4 yıl önce

Şehirler arası giriş çıkış olduktan sonra bu iş uzar gider.Vaka sayıları dahada artar.Bu vaka sayıları bayburt için çok yüksek.Hastaneye başvuru yapan hasta sayısı haberde yazılan rakamlar birde belirtisiz dolaşanlar var.

Avatar
Murat Çelik 4 yıl önce

Bu vurdum duymazlığa hasta sayısı az.