Kimse eğlenmeye doyamadı

Özel Kılıç Uzmanlar Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nin düzenlediği 23 Nisan eğlence programı izleyenleri keyifli dakikalar yaşattı. Şair Zihni Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen programa Vali Vekili Erkan Karahan, Belediye Başkanı H. Ali Polat, Milli Eğitim Müdürü Süleyman Harmancı, Emniyet Müdürü Burhan Gümüş, Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Necati Ekici, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı. Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi bünyesinde eğitim gören çocuklar, öğretmenleri ve Polis Meslek Yüksek Okulu öğrencileri ile birlikte hazırladıkları gösterileri sahneledi. Özürlü çocuklarımız 23 Nisan ile ilgili şiirler okudu, folklör, dans ve tiyatro gösterileri sahneledi.  

Kimse eğlenmeye doyamadı

Başkan ve protokoldekiler salonla birlikte kahkahaya boğulduÖzel Kılıç Uzmanlar Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nin düzenlediği 23 Nisan eğlence programı izleyenleri keyifli dakikalar yaşattı. Şair Zihni Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen programa Vali Vekili Erkan Karahan, Belediye Başkanı H. Ali Polat, Milli Eğitim Müdürü Süleyman Harmancı, Emniyet Müdürü Burhan Gümüş, Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Necati Ekici, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı. Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi bünyesinde eğitim gören çocuklar, öğretmenleri ve Polis Meslek Yüksek Okulu öğrencileri ile birlikte hazırladıkları gösterileri sahneledi. Özürlü çocuklarımız 23 Nisan ile ilgili şiirler okudu, folklör, dans ve tiyatro gösterileri sahneledi.

 

Salon girişine özürlü miniklere ait eserlerin yer aldığı bir stant açıldı. Polis Meslek Yüksek Okulu Öğrencileri ile özürlü miniklerin beraber sahneye koydukları gösteriler salonda kahkahaların yükselmesine neden oldu. İşte o geceden özel kareler:

Onlar, her şeyi başarabileceklerini gösterdiler

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Engelli miniklere ait eserlerin yer aldığı stant yoğun ilgi gördü

Bu özel günde polis okulu öğrencileri minikleri yalnız bırakmadı

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Onlar bizim, hepimizin çocukları

 

Her rolü başarıyla sergilediler

 

 

 

 

 

 

 

 

Saz çaldılar, türküler söylediler

 

 

 

 

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.