Kene mağduru İsmail Kaldırım, kurtarılamadı

Bayburt Postası  -  Çayırözü (Ağunsos) Köyünde tarlada çalışırken kene ısırığına maruz kalan İsmail Kaldırım, yapılan tetkiklerde değerlerinin yüksek çıkması üzerine Trabzon’a sevk edilmiş, Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Farabi Hastanesinde tedavi altına alınmıştı. Yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayan İsmail Kaldırım, Bayburt sınırları içerisinde kene ısırması sonucu hayatını kaybeden ilk isim oldu. Yıllardır Almanya’da çalışan ve emekli olmasının ardından önce İstanbul’a oradan da Bayburt’a dönen İsmail Kaldırım, doğup büyüdüğü köyü olan Çayırözü’nde çok özlediği çiftçiliğe tekrar geri dönmüştü. O çok sevdiği köyü ve toprağı şimdi onu bağrına basmaya hazırlanıyor.  

Kene mağduru İsmail Kaldırım, kurtarılamadı

Kene mağduru İsmail Kaldırım, kurtarılamadıBayburt Postası  -  Çayırözü (Ağunsos) Köyünde tarlada çalışırken kene ısırığına maruz kalan İsmail Kaldırım, yapılan tetkiklerde değerlerinin yüksek çıkması üzerine Trabzon’a sevk edilmiş, Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Farabi Hastanesinde tedavi altına alınmıştı. Yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayan İsmail Kaldırım, Bayburt sınırları içerisinde kene ısırması sonucu hayatını kaybeden ilk isim oldu. Yıllardır Almanya’da çalışan ve emekli olmasının ardından önce İstanbul’a oradan da Bayburt’a dönen İsmail Kaldırım, doğup büyüdüğü köyü olan Çayırözü’nde çok özlediği çiftçiliğe tekrar geri dönmüştü. O çok sevdiği köyü ve toprağı şimdi onu bağrına basmaya hazırlanıyor.

 

İsmail Kaldırımİsmail Kaldırım, bugün (01.08.2009) kılınacak cenaze namazının ardından köy mezarlığına defnedilecek. Allahtan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

 

 

29 TEMMUZ 2009: İki gün önce kene ısırığından temiz çıkmıştı

24 HAZİRAN 2009: Bayburt’ta 2009’un ilk kene vakası

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.