Hepatit konulu proje devam ediyor

“Yarından Sonra” isimli gençlik grubu; AB destekli “Hepatit” konulu projenin eğitim seminerlerini tamamladı. Grup adına açıklama yapan Proje Koordinatörü F.Rana Aktaş, bu kapsamda; Kız Meslek Lisesi, Anadolu Lisesi, Anadolu Öğretmen Lisesi, Fen Lisesi ve Bayburt Üniversitesi Eğitim Fakültesinde planlanan bilgilendirme faaliyetlerinin yapıldığını belirtti. Programlarda katılımcılara sunum ve videolar izletildi. Projenin eğitim ayağına 500 kadar genç katıldı. 1 Mayıs 2009 tarihinde çalışmalarına başlanan projede eğitim seminerlerinin ardından Haziran sonunda başlanacak radyo programları ile devam edecek. Radyo programları ile Bayburt halkına ulaşmayı hedefleyen proje, daha sonra ev, esnaf ziyaretleri ve gençlik şöleni ile devam edecek.

Hepatit konulu proje devam ediyor

Projenin eğitim ayağına 500 kadar genç katıldı“Yarından Sonra” isimli gençlik grubu; AB destekli “Hepatit” konulu projenin eğitim seminerlerini tamamladı. Grup adına açıklama yapan Proje Koordinatörü F.Rana Aktaş, bu kapsamda; Kız Meslek Lisesi, Anadolu Lisesi, Anadolu Öğretmen Lisesi, Fen Lisesi ve Bayburt Üniversitesi Eğitim Fakültesinde planlanan bilgilendirme faaliyetlerinin yapıldığını belirtti. Programlarda katılımcılara sunum ve videolar izletildi. Projenin eğitim ayağına 500 kadar genç katıldı. 1 Mayıs 2009 tarihinde çalışmalarına başlanan projede eğitim seminerlerinin ardından Haziran sonunda başlanacak radyo programları ile devam edecek. Radyo programları ile Bayburt halkına ulaşmayı hedefleyen proje, daha sonra ev, esnaf ziyaretleri ve gençlik şöleni ile devam edecek.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.