Fırıncılara hijyen eğitimi

Gıda Tarım Hayvancılık Bakanlığı ve Türkiye Fırıncılar Federasyonu arasında imzalanan protokol gereği Bayburt İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü toplantı salonunda fırın işletmelerine hijyen eğitimi düzenlendi. Eğitimde gıda hijyeni, işletme hijyeni ve gıda güvenliği ile ilgili ayrıntılı bilgiler verildi.

Fırıncılara hijyen eğitimi
Bayburt Postası - Gıda işletmelerinde hijyen ve gıda güvenliği bilincinin oluşturulması amaçlanan eğitimde, fırıncılık ve pastane mamulleri üretimi için iyi hijyen uygulamaları rehberi tanıtılmış ve mevzuat gerekliliklerinin fırın işletmelerinde nasıl uygulanacağı anlatıldı.

Eğitim sonunda İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Abdulkadir Karabulut ‘‘Fırıncılarımızın toplumun her kesimini ilgilendiren kutsal bir meslek grubunu oluşturduklarını, hijyen eğitiminin de bu mesleğin icraasında büyük önem arz ettiğini’’ belirtti. 

Eğitimin ardından işletme sahiplerine sınav yapıldı.



Anahtar Kelimeler:
HijyenFırın
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.