Engelli memur alımı başvuruları için yarın son gün!

Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı ile tercih ve atama başvurular 11 Aralık 2015 tarihinde sona erecek.

Engelli memur alımı başvuruları için yarın son gün!
Bayburt Postası - Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı ile tercih ve atama başvurular 11 Aralık 2015 tarihinde sona erecek. Konu ile ilgili bir yazılı açıklama yayınlayan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hayrettin Pala, engelli bireylerin tercih kitapçıkları iyi değerlendirip buna göre tercihlerini yapmalarını gerektiğini belirtti. 
Pala, konu ile ilgili kurum olarak hizmet verdiklerine de değindiği açıklamasında şunları kaydetti:
 
"Adaylar tercihlerini 4-11 Aralık 2015 tarihleri arasında internet yoluyla ÖSYM’ye gönderebileceklerdir. ÖSYM internet adresinden (www.osym.gov.tr)  tercih gönderme işlemleri 11 Aralık 2015 günü, saat 23.59’da sona erecektir.
 
Bu amaçla hazırlanan 2015/2 EKPSS/KURA İle Engelli Kamu Personeli Yerleştirme Tercih Kılavuzunda, İlköğretim/ortaokul/ilkokul, ortaöğretim, ön lisans ve lisans düzeyleri ayrı olmak üzere tercih yapılabilecek kadrolar yer almaktadır. Adaylar, 2015/2 EKPSS/KURA ile Engelli Kamu Personeli Yerleştirme Tercih Kılavuzuna aşağıdaki bağlantıdan erişebileceklerdir.2015/2 EKPSS/KURA İle Engelli Kamu Personeli Yerleştirme işlemleri için tercih yapacak adayların bu kılavuzu dikkatlice incelemeleri gerekmektedir.
   
İlköğretim/ortaokul/ilkokul düzeyi kadrolar için 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 41 inci maddesinde öngörülen hükümler çerçevesinde tercihlere göre kura usulü ile yerleştirme yapılacaktır.

Adayların eğitim bilgileri, ÖSYM Aday İşlemleri Sisteminde adaya ait kayıt bilgilerinde yer almaktadır. Tercih işlemlerinde ve yerleştirmede Merkezi tarafından bu bilgiler kullanılacaktır. Adaylar ais.osym.gov.tr adresinden eğitimi bilgilerini kontrol edebilirler. Eğitim bilgilerinde eksiklik ve/veya hata olan adaylar, tercih yapmak istedikleri kadroların gerektirdiği eğitim bilgilerini, 4-11 Aralık 2015 tarihleri arasında resmî iş günlerinde ve resmî iş saatlerinde, ÖSYM Sınav Koordinatörlüklerinde ve ÖSYM Sınav Koordinatörlükleri yetkisindeki Başvuru Merkezlerinde güncelleyebileceklerdir. 

Ayrıntılı bilgi için Engelli Vatandaşlarımızın Bayburt Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğümüzün 0458 211 46 01 no'lu iletişim numarasından bilgi alabilir veya İl Müdürlüğümüze müracaat edebilirler."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.