Dr. Aşır, hastanedeki yenilikleri anlattı

Bayburt Devlet Hastanesi'nde tedavi gören hastaların kendilerini daha huzurlu hissetmeleri için çeşitli uygulamalar hayata geçiriliyor.

Dr. Aşır, hastanedeki yenilikleri anlattı
Bayburt Postası - Bayburt Devlet Hastanesi'nde tedavi gören hastaların kendilerini daha huzurlu hissetmeleri için çeşitli uygulamalar hayata geçiriliyor.

Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Dr. Hulki Aşır, Bayburt Devlet Hastanesi servislerinin fiziki yapısında yapılan düzenlemelerle hastalara daha iyi hizmet sunmayı amaçladıklarını söyledi.

Aşır, yaptıkları tüm çalışmaların insan odaklı çalışmalar olduğunu belirterek, "Hastalarımızın hastane ortamında kendilerini daha huzurlu hissetmeleri amacıyla, servislerimizi farklı temaları konu alarak renklendirdik. Servislerimizin fiziki yapısında yapılan düzenlemelerle, hastalarımıza daha kaliteli hizmet vermeyi amaçlıyoruz" dedi.

Bayburt Devlet Hastanesi bünyesinde çeşitli sosyal etkinliklerde hayata geçirmek için çalışmalar yaptıklarını anlatan Aşır, konuşmasında şunları kaydetti:

"Hastanemizde sosyal faaliyetler kapsamında da yeni uygulamalar planlamaktadır. Bu doğrultuda hastanemiz personellerinden oluşan koro ve tiyatro ekipleri en kısa sürede faaliyetlere başlayacaktır. Hasta kavramına yeni bir bakış açısı kazandırmayı hedefleyen hastanemiz, hasta okulu uygulamalarıyla, gebelik, obezite, diyabet gibi çeşitli alanlarda hastalar ile ortak çalışmalar yürütmektedir."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.