Dezenfekte çalışmalarında ara yok!

Bayburt Belediyesi tüm dünyayı etkisi altına alan yeni nesil corona virüs (covid-19)ile mücadelede tüm ekipleriyle sahada halk sağlığı için çalışmalarına devam ediyor.

Dezenfekte çalışmalarında ara yok!
Bayburt Postası - 'Sağlık için panik yok, tokalaşmak yok, tedbir var, hijyen var' anlayışıyla hareket eden ekipler dezenfekte çalışmaları kapsamında şehrin her alanında çalışmalarını sürdürüyor. 

5 Mart 2020'de başlatılan çalışmalarda Veteriner İşleri Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü, Zabıta Müdürlüğü ve diğer birimlerin katılımlarıyla dezenfekte seferberliği sürüyor. Bayburt Belediyesi dezenfekte çalışmaları kapsamında ortak kullanım alanları olan ibadethaneler, toplu ulaşım araçları, duraklar, otogar ve topluma açık bütün alanlar ilaçlanıyor. İlaçlı su ile cadde ve sokaklar yıkanarak özel olarak hazırlanan dezenfekte aracı ile caddeler ve sokaklar ilaçlanıyor. Vatandaşların yoğunlukla bulunduğu toplumsal noktalarda çalışmalar titizlikle sürdürülüyor.

Gazete ofisimiz de dezenfekte edildi

Öte yandan ekipler, gazetemizin baskı tesislerini de dezenfekte etti. Şeyhhayran Mahallesi Turan Caddesindeki ofisimize gelen Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri gazetemizin dizgi baskı tesisleri Okutmuş Ofset’te sterilizasyon ve dezenfeksiyon çalışması yaptı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
arif hikmet 4 yıl önce

Niye bu temizlik on sene önce veya tüm hayatımız boyu olsa ne olurdu. Kaldırımlarda yürürken balgam ve tükürükten artık yürümez hale gelmiştik. Hala da devam ediyorlar. İlla başımıza bir hastalık mı gelmesi gerekiyor ki temizliği öğrenelim. Fırınlarda para alıp veriyorlar sonra ekmeği tutuyorlar. O da yetmiyor poşeti açarken parmaklarına tükürüyorlar. Para alıp verdikten sonra ekmeği verirken eldiven takmaları gerekmez mi? Poşeti açarken parmaklarını tükürmemeleri gerekmez mi? Bunlara kaç fırıncı uyuyor? Fırıncının eldivensiz elinden ne kadar eminiz? Bazısı da eldiven takmış her işi yapıyor. Para alıyor veriyor. Ekmeği tutup veriyor. Oh ne temizlik. Hastalık nasıl bulaşır?Para alış verişlerinde, parmaklarını tükürülmelerinde, müşterinin ekmeği ellemelerinde , gelen müşteriyi ekmekten uzak tutmamada ...bu gibi hijyenik kurallara kaç tanesi uymuş? Korkuyorum denetleyenlere de önce bir hijyenik eğitimi verdikten sonra denetlemelere çıkarmaları gerekiyor.Saygılar.

Avatar
selim 4 yıl önce

Çalışma ve temizlik güzel evleredede yapılmalı belediye başkanımız su fiyatlarında indirime gidilmeli çoğu il bunu yapmaya başladı en azından normal sayaç fiyatlarını akıllı sayaç fiyatına çekmeli gerçekten bu dönemde insanlara bir lira bile büyük bir para tok acın halinden anlamaz herkes işinden oluyor işsiz indirim bekliyoruz belediye başkanımızdan

Avatar
Hani temizlik 4 yıl önce

Mahallelerde neden yapilmiyor coluk cocuk var

Avatar
Hani temizlik tesekkurler 4 yıl önce

Mahalleleri yikamaya basladiginiz icin tesekkurler