Ceviz, o hastalığın düşmanı!

Cevizin faydaları ile ilgili önemli bir açıklama yapıldı.

Ceviz, o hastalığın düşmanı!
Bayburt Postası - Cevizin faydaları ile ilgili önemli bir açıklama yapıldı. Alzheimer hastalığıyla mücadele hakkında yapılan yeni araştırmaya göre düzenli tüketildiğinde cevizin alzhemierı önlediği belirtildi.

Uzmanlara göre yapılan araştırmalarda ceviz tüketiminin Alzheimer hastalığına yakalanma riskini azalttığı ve başlangıcını geciktirdiği belirtilirken, hastalığa yakalandığı takdirde ise ilerlemesini yavaşlatmada etkili olduğu bildirildi.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan “Bulgular çok umut vaat ediyor.  Ceviz ile tam iyileşme sağlayan bir tedavisi bulunmayan Alzheimer hastalığı hakkında gelecekte insanlar üzerinde yapılacak araştırmalar için zemin hazırlanmasına da yardımcı oluyor. Gerçekleştirdiğimiz çalışma, cevizin bilişsel fonksiyonlar üzerindeki koruyucu etkilerini gösteren ve sayıları gittikçe artan araştırmalara katkıda bulunuyor”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
evren kalac 9 yıl önce

Allah yarattıkları sebze ve meyve neye benziyosa ona faydalı yaratmış.ceviz de zaten beynin aynısı.insana faydalı olan insanlık vasfınınkaybetmiş olanla zarardır.bol tükrtelim ama nerede bulunacak.ağaç düşmanı yerde zor.