Bu eserler engelli çocuklarımızın

Bayburt Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi, öğrencilerin el emeklerini sergiledi. Okul Müdürü M. Hanefi Özbek, verdikleri eğitimle engelli öğrencileri, ailelerin yardımlarıyla belli bir aşamaya getirme çabası içerisinde olduklarını söyledi. Halk Eğitim Merkezi Salonu'nda düzenlenen sergi açılışına; Milli Eğitim Müdür yardımcıları Yavuz Selim Ağın ve Ednan Çalışkan, Şube Müdürleri Altan Kalkın ve Fatih Uluca, Okul Müdürü Muhammet Hanefi Özbek, diğer okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Okul Müdürü M. Hanefi Özbek, iki yıldır eğitim veren okullarında zorunlu eğitim dışında kalan 14 yaş ve üzeri grubundaki zihinsel engelli öğrencilerinin eğitim gördüğünü belirtti. Özbek, verdikleri eğitimle engelli öğrencileri, ailelerin yardımlarıyla belli bir aşamaya getirme çabası içerisinde olduklarını vurguladı.  

Bu eserler engelli çocuklarımızın

Engelli öğrenciler yaptıkları ürünleri kendileri pazarladıBayburt Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi, öğrencilerin el emeklerini sergiledi. Okul Müdürü M. Hanefi Özbek, verdikleri eğitimle engelli öğrencileri, ailelerin yardımlarıyla belli bir aşamaya getirme çabası içerisinde olduklarını söyledi. Halk Eğitim Merkezi Salonu'nda düzenlenen sergi açılışına; Milli Eğitim Müdür yardımcıları Yavuz Selim Ağın ve Ednan Çalışkan, Şube Müdürleri Altan Kalkın ve Fatih Uluca, Okul Müdürü Muhammet Hanefi Özbek, diğer okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Okul Müdürü M. Hanefi Özbek, iki yıldır eğitim veren okullarında zorunlu eğitim dışında kalan 14 yaş ve üzeri grubundaki zihinsel engelli öğrencilerinin eğitim gördüğünü belirtti. Özbek, verdikleri eğitimle engelli öğrencileri, ailelerin yardımlarıyla belli bir aşamaya getirme çabası içerisinde olduklarını vurguladı.

 

Ailelerde sergiye katılarak çocuklarına destek oldularSergiye ilgi yoğundu














Sergiyle, öğrencilerin yaptıkları çalışmaları göz önüne sermek, ilgilenildiği takdirde onların da bir şeyler ürettiğini göstermek istediklerini dile getiren Özbek, her yıl bu tip çalışmalar içerisinde olacaklarını sözlerine ekledi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.