Bayburt'ta Koronavirüs pozitif vaka sayısında artış fazla

Bayburt'ta 'koronavirüs'le mücadele ne durumda? İşte son rakamlar...

Bayburt'ta Koronavirüs pozitif vaka sayısında artış fazla
Bayburt Postası - Bayburt’ta koronavirüs pozitif vaka sayısı bir hayli arttı. Son günlerde bayram yoğunluğu da yaşanan Bayburt’ta pozitif vaka sayısı 58’e yükseldi. Dün itibariyle karantina altına alınan ve giriş çıkışlar yasaklanan Demirözü ilçesine bağlı Kalecik köyünde ise şimdilik vaka sayısı net değil.

Öte yandan hastanede tedavi gören hastalardan 3’ü yoğun bakım ünitesinde yaşam mücadelesi verirken, diğer hastalar ise servislerde tedavi ediliyor. 

Maske kullanımı azalmıştı!

Son günlerde kullanımı iyice azalan maske için bu sabah itibariyle polis ve bekçi denetimleri sıklaştırıldı. Görevliler maske takmayan kişilere ceza kesiyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bayburtlu 4 yıl önce

Denetim hiç yok bu kadar duyarsızlık olamaz

Avatar
Betül Kaymak 4 yıl önce

Kurallara uyanların tuhaf karşılandığı bir şehirde yaşıyoruz maalesef.

Avatar
Efe 4 yıl önce

cahillik her kötülüğün anası maalesef, sosyal mesafeyi koruyup maske takmak bu kadar mı zor duyarsız insanlar yüzünden bu illetten kurtulamayacağız kendi canınıza acımıyorsanız sevdiklerinize acıyın zira ilk önce yakınınızda olan ailenize bulaştırıyorsunuz

Avatar
Sinan 4 yıl önce

Başka şehirden geldik.
Bu süreci bu kadar ciddiye almayan tek yer burası sanırım.
Sokaktaki insanı geçtim, hiç bir esnaf maske, eldiven takmıyor. Hiç bir yerde dezenfektan görmedim. Kahvehanelerde herkes dip dibe..
Bakanlığın gönderdiği genelgeler her ile farklı mı gönderiliyor?
Bayburt bayramdan sonra vaka patlaması yaşar. Bunu sokaklar bas bas bağırıyor..

Avatar
Bayburtlum 4 yıl önce

il dışından gelenler karantinaya girmeden hemen halkın arasına karışıyor. Maske takmiyorlar doğru düzgün çoğunluk takmıyor takanlarinda bir çoğu kuralına uygun değil.Kahvehanelerde çay tek kullanımlık pet bardakla verilecekti normal bardakla getiriyorlar soğuk suyun altında çalkalamakla temizmi oluyor.Doğru düzgün denetim yok.

Avatar
Bayburtlu 4 yıl önce

Kimse kusura bakmasın virüs kimsenin umurunda değil nede olsa sözleşmeler yenilendi. İstanbul un bir sokagindan daha küçükler bir ilde sıfır vaka olması gerekirken vaka sayılarının artışı konuşuluyor ise bu memlekete birileri gerçekten yazık ediyor.

Avatar
Vedat 4 yıl önce

Yahu adamlar artık tınlamıyor.

Avatar
Mahir 4 yıl önce

Arkadaşlar başta kendimiz olmak üzere ailemiz,yakınlarımız ve nazımızın geçtiği herkesin maske tamasını,sosyal mesafeye uymasını ve hijyene dikkat etmesini sağlayalım...Bayramımızı bu sene tokalaşmadan,sarılmadan,el öpmeden tamamlamaya çalışalım...Kul hakkına girmeyelim...Hayırlı bayramlar...