Bayburt'ta 'Gebe Okulu' açılacak

Bayburt Devlet Hastanesi bünyesinde, anne adaylarını eğitmek ve bilinçlendirmek amacıyla 'Gebe Okulu' açılacak.

Bayburt'ta 'Gebe Okulu' açılacak
Bayburt Postası - Bayburt Devlet Hastanesi bünyesinde, anne adaylarını eğitmek ve bilinçlendirmek amacıyla 'Gebe Okulu' açılacak.

Sağlıklı gebe ve sağlıklı bebek anlayışı ile başlatılan 'Gebe Okulu'nun temel hedefinin normal doğum oranlarının arttırılması ve anne-bebek ölüm oranlarının azaltılması olduğunu söyleyen Bayburt Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Hulki Aşır, Kasım ayı itibariyle eğitimlerin başlatılacağını kaydetti.
 
Aşır, konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı:

"Hastanemizde gebelerimiz için ülkemizde birkaç yerde verilen hizmetlerden biri olan 'Gebe Okulu'nu bizde açıyoruz. Kasım ayında başlayacak olan kurslarımızda gebelik, doğum yöntemleri, bebek bakımı, emzirme, hijyen, aşılama ve bu süreçle ilgili tüm konularda eğitim verilecektir. Pilates ve benzeri egzersiz imkanların da sunulacağı eğitimlerimizde gebeliğe bağlı sorunları en aza indirgemek için ekibimiz hizmet verecektir." 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.