Bayburt'ta 'Dünya Yürüyüş Günü' etkinliği

Bayburt İl Sağlık Müdürlüğü tarafından, "Dünya Yürüyüş Günü" dolayısıyla yürüyüş düzenlendi.

Bayburt'ta 'Dünya Yürüyüş Günü' etkinliği
Bayburt Postası - Bayburt İl Sağlık Müdürlüğü tarafından, "Dünya Yürüyüş Günü" dolayısıyla yürüyüş düzenlendi.

Bayburt İl Sağlık Müdür Vekili Ersagun Tunç Gülmez, yaptığı açıklamada, Dünya Yürüyüş Günü dolayısıyla "Türkiye Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat Programı" kapsamında sağlıklı yaşamın teşviki, obezitenin önlenmesi ve fiziksel aktivitenin desteklenmesi, fiziksel hareketsizliğin azaltılabilmesi, toplumun fiziksel aktivite konusunda bilgilendirilmesi, bilinçlendirilmesi ve fiziksel aktivite alışkanlığı kazandırılması amacıyla çeşitli etkinlikler düzenlediklerini belirtti. 

Şehit Recep Eşiyok Ortaokulu öğrencileri ve vatandaşların katıldığı "Her gün 10 bin adım" temalı yürüyüş, Şehit Recep Eşiyok Ortaokulu önünden başlayıp Rabia Kadıoğlu Parkı güzergahından itfaiye kavşağına kadar devam etti. 

Aynı güzergah üzerinden Şehit Recep Eşiyok Ortaokulu önünde sona eren yürüyüşe, Bayburt Halk Sağlığı Müdür Vekili Ekrem Hatipoğlu, Bayburt Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreter Vekili Mahmut Memiş, şube müdürleri, sağlık çalışanları, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Tuba çıkıt 7 yıl önce

Tıp okumuş ancak insan olamamış hastalarına köpek muamelesi yapan biri sadece.