Bayburt Belediyesi evde bakım hizmeti verecek

Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, belediye olarak İş-Kur vasıtasıyla kurulan bir ekiple engelli vatandaşlar ile yaşlı ve bakıma muhtaç kişilerin ev temizliği ve kuaförlükte dâhil evde bakım hizmetlerine destek verileceğini belirtti.

Bayburt Belediyesi evde bakım hizmeti verecek
Bayburt Postası - Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, belediye olarak İş-Kur vasıtasıyla kurulan bir ekiple engelli vatandaşlar ile yaşlı ve bakıma muhtaç kişilerin ev temizliği ve kuaförlükte dâhil evde bakım hizmetlerine destek verileceğini belirtti.

Bayburt Belediyesi olarak İş-Kur vasıtasıyla kurulan bir çalışma ekibiyle bakıma muhtaç olan vatandaşların, yaşlıların ve engellilerin evlerindeki hem temizlik hizmetlerini hem de kuaförlükte dâhil olmak üzere bakım hizmetlerinin gerçekleştirileceğini ifade eden Başkan Memiş, bu çalışmanın mahalle muhtarları ile başlatıldığını, bu tür ihtiyaçları olan ailelerin muhtarlar tarafından belediyeye bildirileceğini söyleyerek, bu hizmet için sayı sınırı koymadıklarını ve bu hizmetten ihtiyacı olan her ailenin yararlanacağını belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Savaş KARABULUT 8 yıl önce

Sosyal Belediyecilik anlamında atılmış olan çok güzel bir adımdır.İhtyacı olanın yanında bulunmak ne güzel bir şeydir.Bu vatandaşlarımızın duasını almak bile çok güzel. Teşekkürler