Aynı hastanede ailece By-Pass ameliyatı

Özel Erzurum Şifa Hastanesi son yıllarda kalp ve damar cerrahisinde gerçekleştirdiği başarılı ameliyatlarla adından sıkça bahsettirmeye başlayınca, Türkiye'nin değişik illerinden hastaların tercih merkezi olmaya başladı.

Aynı hastanede ailece By-Pass ameliyatı
Özel Erzurum Şifa Hastanesi son yıllarda kalp ve damar cerrahisinde gerçekleştirdiği başarılı ameliyatlarla adından sıkça bahsettirmeye başlayınca, Türkiye'nin değişik illerinden hastaların tercih merkezi olmaya başladı. Tedavi için Mersin'den, Kahramanmaraş’tan Erzurum'a gelen bazı hastalar, doğuda böyle modern sağlık kurumları olduğu sürece batıdaki büyük kentlere gitmeye gerek kalmadığını ifade ettiler.

Son yıllarda sağlık sektöründe önemli gelişmeler yaşanan Erzurum'da, Şifa Hastanesi'nde, on yıl içerisinde 5 bine yakın açık kalp ameliyatı yapılarak büyük bir başarıya imza atıldığını belirten Kalp ve Damar Cerrahı Opr. Dr. Volkan Yurtman, Şifa Hastanesinde Kalp ve Damar Cerrahisi noktasında bugün için ülkemizde uygulanan en son teknolojiler kullanılarak başarılı ameliyatlar yapabildiklerini söyledi. Dr.Yurtman, Şifa Hastaneleri bünyesinde özellikle emilebilen stentler, TAVİ yöntemiyle kalp kapakçığı değişimi, elektrofizyolojik çalışmalar, kalp pilleri, kalp deliklerinin kapatılması ve kalp dışı damar yapılarına yönelik uygun her türlü tedavi yöntemlerinin başarıyla uygulanmasıyla farklılığını ortaya koyabildiğini ifade etti.

Erzurum Şifa Hastanesi'nin Kalp ve Damar Hastalıkları tedavisindeki farklılığı keşfeden Mersinli Kılıç ve Kahramanmaraşlı Gümüş ailesinin 3 ferdi de Özel Erzurum Şifa Hastanesi'nde By-Pass ameliyatı oldu. İlk önce tedavi için Şifa Hastanesi’ne gelen Melik İsa Kılıç(66), kalp krizi geçirdiği ve ana damarları tıkalı olduğundan acilen By–Pass olması gerektiği söylendi. Baba Kılıç, Şifa Hastanesi Kalp Damar Cerrahisi Opr. Dr. Volkan Yurtman tarafından başarılı bir ameliyat sonrası kısa sürede sağlıklı bir şekilde hastaneden taburcu edildi. Ardından da anne Güler Kılıç(64) ile Kılıç ailesinin akrabası Osman Gümüş(72) By- pass oldu.

Baba İsa Kılıç, hastane hizmetlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “İyi ki Şifa'yı tanıdık, tüm çalışanlarından Allah razı olsun. Doğuda böyle donanımlı bir hastanenin olduğunu hiç tahmin edemezdim, bölge insanı çok şanslı. Bakın biz Mersin ve Maraş’tan kalkıp buraya geldik. Böyle modern sağlık kurumları olduğu sürece batıdaki büyük kentlere gitmeye gerek kalmadı" dedi. Anne Güler Kılıç ise “Biz ailecek şifalı olduk. Kalplerimizi Şifa’ya teslim ettik. Çok şükür şu an gayet sağlıklıyız. Şifa Hastanesine başarılı hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyor ve şifamızı bulduğumuz için de Allah'a hamt ediyorum” şeklinde konuştu.

Haber: Cihan

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.