Asıl şifa, unutulmamak oldu

Bayburt Postası - Doğduğu topraklara vefa borcunu ödemek için, Doktor Mecnun Yıldız ve meslektaşları Karşıgeçit köyündeydi. Bir zamanlar alfabeyi söktüğü okula, yıllar sonra doktor olarak girdi Mecnun Yıldız. Yıldız’ın yaptığı organizeye, İstanbul Pendik Devlet Hastanesinde görev yapan doktor arkadaşları da katılınca, Karşıgeçit Köyü adeta sağlık panayırına dönüştü. 10 doktorun Karşıgeçit köyünde gerçekleştirdiği sağlık taramasına Bayburt Valiliği ve İl Sağlık Müdürlüğü ambulans, karavan, EKG cihazı ve doktor desteği verdi. 3 ekip halinde çocukların sünnetlerini de yapan ekipte ayrıca; Dahiliye, Çocuk uzmanı, Diş Hekimi, Kardiyoloji ve Genel Cerrahi uzmanları görev aldı.

Asıl şifa, unutulmamak oldu

Asıl şifa, unutulmamak olduBayburt Postası - Doğduğu topraklara vefa borcunu ödemek için, Doktor Mecnun Yıldız ve meslektaşları Karşıgeçit köyündeydi. Bir zamanlar alfabeyi söktüğü okula, yıllar sonra doktor olarak girdi Mecnun Yıldız. Yıldız’ın yaptığı organizeye, İstanbul Pendik Devlet Hastanesinde görev yapan doktor arkadaşları da katılınca, Karşıgeçit Köyü adeta sağlık panayırına dönüştü. 10 doktorun Karşıgeçit köyünde gerçekleştirdiği sağlık taramasına Bayburt Valiliği ve İl Sağlık Müdürlüğü ambulans, karavan, EKG cihazı ve doktor desteği verdi. 3 ekip halinde çocukların sünnetlerini de yapan ekipte ayrıca; Dahiliye, Çocuk uzmanı, Diş Hekimi, Kardiyoloji ve Genel Cerrahi uzmanları görev aldı.

Köy ilkokulunda yapılan sağlık taramasına ilgi yoğundu. Doktorlar, muayene ettikleri hastalarına ilaç desteği de verdi. Sünnet edilen çocukların hediyesi ise çeşitli oyuncaklar oldu.

Vefalı doktorlar grubu, Türkiye’nin her bölgesine koşarak gidebileceklerini ifade ettiler. Unutulmamak ise Karşıgeçit köylülerinin mutluluğunu sağladı.

İstanbul‘da bulunan Karşıgeçit Köyü Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı olan Doktor Mecnun Yıldız’a ve düzenlediği organizeye katılan İstanbul Pendik Devlet Hastanesi doktorlarına teşekkür ederiz.

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.