“Arkadaş Olmamıza Engel Değil”

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından finanse edilen ve Bayburt Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından Engelliler Destek Programı (EDES) kapsamında yürütülen “Arkadaş Olmamıza Engel Değil” projesi faaliyetlerine devam ediyor.

“Arkadaş Olmamıza Engel Değil”
Bayburt Postası - Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından finanse edilen ve Bayburt Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından Engelliler Destek Programı (EDES) kapsamında yürütülen “Arkadaş Olmamıza Engel Değil” projesi faaliyetlerine devam ediyor.

Bayburt merkez, Aydıntepe ve Demirözü ilçelerinde 10 okulda 300 öğrenciye engelliliği tanıma ve engellilere karşı empati sağlayabilmek için drama eğitimi verilen proje kapsamında, öğrencilere “Kontrol Sende” oyunu oynatılarak okul girişi, bahçesi, koridorları ve sınıfları engellilerin kullanabileceği alanlar olup olmadığı gözden geçiriliyor.

Öğrenciler, oyundaki yönergelerle birlikte şimdiye kadar fark etmedikleri, engellilere nasıl bir yaşam alanı oluşturulması hakkında bilgiler elde ediyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.