Ambulans helikopter 3 yaşındaki çocuk için havalandı

Bayburt'ta, evinde oyun oynarken nöbet geçiren 3 yaşındaki çocuk, ambulans helikopterle Samsun'a sevk edildi.

Ambulans helikopter 3 yaşındaki çocuk için havalandı
Bayburt Postası - Bayburt'ta, evinde oyun oynarken nöbet geçiren 3 yaşındaki çocuk, ambulans helikopterle Samsun'a sevk edildi.

Edinilen bilgiye göre, Kaleardı Mahallesindeki evlerinde oyun oynarken aniden yere yığılan 3 yaşındaki Muhammet Yasir Zengin, özel bir araçla Bayburt Devlet Hastanesi'ne getirildi.

Acil serviste ilk müdahalesi yapılan çocuğun nöbet geçirdiği anlaşıldı. Burada 3 yaşındaki Zengin'in yaşam fonksiyonlarının normale dönmesi için tedavisi yapılırken, çocuğun daha donanımlı bir hastaneye sevki için Erzurum'dan 112 ambulans helikopter talep edildi.

Solunum destek ünitesine bağlanan Zengin, ambulansla Genç Osman Stadyumu'na getirildi. Zengin, buradan havalanan Sağlık Bakanlığı'na ait ambulans helikopterle Samsun'a sevk edildi.AA  




Anahtar Kelimeler:
Muhammet Yasir Zengin
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.