500 öğrenciye bisiklet dağıtıldı

Sağlık Bakanlığı tarafından yürütülen "Türkiye Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat Programı" kapsamında Bayburt’ta 500 öğrenciye bisiklet dağıtıldı.

500 öğrenciye bisiklet dağıtıldı
Bayburt Postası - Sağlık Bakanlığı tarafından yürütülen "Türkiye Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat Programı" kapsamında Bayburt’ta 500 öğrenciye bisiklet dağıtıldı.

Şair Zihni Kent Ormanı'nda gerçekliştirilen bisiklet dağıtımı törenine Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, AK Parti Bayburt İl Başkanı Hakan Kobal, İl Genel Meclis Başkanı Yusuf Elçi, İl Sağlık Müdürü Dr. Zülkarni Özbek, İl Milli Eğitim Müdürü Atanur Çağlayan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cengiz Karakaşoğlu, öğrenciler ile aileleri katıldı.

Törende konuşan İl Sağlık Müdürü Özbek, ülkelerin gelişmesiyle beraber halkların beklentilerinin de değiştiğini belirterek, "15 yıl önce başlatılan 'Sağlıkta Dönüşüm' programı çerçevesinde hükümetlerimiz ve Sağlık Bakanlığımız Türkiye'de olmaz denilen işleri başardı." dedi.

Kendilerinin artık gelişmiş ülkeler seviyesinde hizmet veren bir kuruluşun temsilcileri olduğunu ifade eden Özbek, gelişmiş ülkelerde insan ömrünün uzadığını buna bağlı olarak kronik hastalıkların ortaya çıktığını belirterek, "Bunların başında kalp-damar hastalıkları, kanser, diyabet var. Bunlarla mücadele etmek artık şu anda bizim bakanlık olarak en büyük hedeflerimiz. Bugünkü bisiklet dağıtımındaki amaç da bu. Sağlıklı beslenme ve hareketli yaşam kapsamında Sayın Cumhurbaşkanımızın himayelerinde Bayburt ilimizde 500 adet, okullarımızdan seçilmiş başarılı öğrencilerimize bisiklet dağıtımı yapıyoruz." diye konuştu.

İl Sağlık Müdürü Özbek ile İl Milli Eğitim Müdürü Atanur Çağlayan arasında imzalanan protokolün ardından bisikletlerin dağıtımıyla program sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
BYB69 8 yıl önce

Bizim çocuklarımiza kimse bisiklet vermedi acaba kime verdiler?

Avatar
BAYBURT 69 8 yıl önce

ZENGİN ÇOÇUKLARINA VERİLMİŞTİR LİSTEYİ HAZIRLAYAN ZÜLKARNİ ÖZBEK OLUNCA İL BAŞKANI HAKAN KOBAL OLUNCA BELEDİYE BAŞKANIDA METE MEMİŞ OLUNCA BAYBURTUMUN VAY HALİNE 500 KİŞİYE BİSİKLET 800 KİŞİYE DÖNER İKRAMI DEVLETİN KESESİ GENİŞ YEMEYEN KERİZ ARTIK YETER MALİYE BAKANIMIZ NACİ AĞBAL VE MİLLETVEKİLİMİZ ŞAHAP KAVCIOĞLUNUN ARTIK ZÜLKARNİ ÖZBEK HAKAN KOBAL VE METE MEMİŞ GÖREVLERİNDEN ALMASI GEREKİYOR BUNLARIN YAPTIKLARI YOLSUZLUKLARA SON VERİLSİN

Avatar
ali 8 yıl önce

Eskidn babalarimiz biz bir sey istdigimizde ayip derlerdi.simi bakiyorum utanmadan benim cocuguma niye vermediler diyor.cocuk senin degil mi git al ne halevgeldik

Avatar
mehmet kol 8 yıl önce

Yalandan yere iftira atmayin.benim etraimda verilen cocuklarin ya babalari olmus yada babalari hasta yatiyorlar.sizin cocuklara verselerdi hak ti tabi ozaman yasasin devletimiz derdiniz.

Avatar
mehmet 8 yıl önce

bisiklet verilecek çocukların listesi kesin olarak söylüyorum. akp' den geçmiştir. oy verenlerin çocuklarına vermişlerdir.

Avatar
ahmet 8 yıl önce

bana vermediler ben 5 e gidiyorum