5 yıllık ağrılarından 3 dakikada kurtuldu

Bayburt Devlet Hastanesi'nde "vein sealing" yöntemiyle 3 dakikada varis ameliyatı gerçekleştirildi.

5 yıllık ağrılarından 3 dakikada kurtuldu
Bayburt Postası - Bayburt Devlet Hastanesi'nde "vein sealing" yöntemiyle 3 dakikada varis ameliyatı gerçekleştirildi.

5 yıldır varis hastalığı bulunan ve ağrı, kramp ve yorgunluk şikayetlerinden kurtulmak için ameliyet olmaya karar veren Abdullah Akgül, Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Opr. Dr. Mehmet Aydın Kahraman'ın gerçekleştirdiği ameliyatla sağlığına kavuştu. 

Operasyona başladıktan 3 dakika sonra hastaya işlemin bittiğini söylediklerini ve 'şaka mı yapıyorsunuz' diye tepkiler adlıklarını söyleyen Opr. Dr. Mehmet Aydın Kahraman, "Hastalarımız yaklaşık 3 dakikalık operasyonun ardından bacağı bandajlanıp yürüyerek evine gidebiliyor. Hastalarımız eğer çalışıyorsa, aynı gün iş sağlığına kavuşabiliyor. Daha önceden lazer ve radyofrekans yöntemi uyguluyorduk. Lazer ve radyofrekans yönteminde ısıyla yapıldığı için hastalarımızda belden uyuşturma yöntemiyle anestezi uygulamamız gerekiyordu. Lazer ve radyofrekans yönteminde hastanın taburcu olması uzun sürüyordu. Çünkü hastalar birkaç gün ağrı duyuyordu. Bu yöntemde hasta ameliyathaneden servise çıkıyor ve evine gidiyor" dedi.

Yapılan ameliyat sonrası ağrılarının son bulduğunu ve sağlığına kavuştuğunu söyleyen Abdullah Akgül ise, hastane yönetimi ve çalışanlarına teşekkür etti.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.