200 yataklı hastanenin yapılacağı yer değişti

Bayburt Valisi İsmail Ustaoğlu, 200 yataklı hastanenin askeri kışla içerisinde 43 dönümlük bir araziye yapılacağını belirtti.

200 yataklı hastanenin yapılacağı yer değişti
Bayburt Postası - Bayburt Valisi İsmail Ustaoğlu, 200 yataklı hastanenin askeri kışla içerisinde 43 dönümlük bir araziye yapılacağını belirtti. 2016 yılında Demirözü yolu üzerinde yapılacağı duyurulan 200 yataklı hastanenin yeri değişti.

2016 yılı değerlendirme toplantısı için ildeki gazetecilerle bir araya gelen Bayburt Valisi İsmail Ustaoğlu, 6 aylık görev süresini değerlendirdi. Vali Ustaoğlu’nun sağlık konusunda yaptığı açıklamalar arasında dikkat çeken bir hususta 200 yataklı devlet hastanesi konusu oldu.

Yatırım planına alınan 200 yataklı hastanenin daha önce  Demirözü yolu üzerinde cephanelik diye tabir edilen yerin yanında 50 dönümlük bir alanda planlandığını hatırlatan Vali Ustaoğlu, “Daha sonra Maliye Bakanımızla yapılan istişarelerde şu an askeri kışla olarak bilinen yerde 43 dönümlük bir alana karar verildi. Sağlık Bakanlığına tahsisi yapıldı” dedi.

Geçen hafta Sağlık Bakanlığından gelen yetkililerle toplantılar yapıldığını, 200 yataklı hastane projelerinden Bayburt için koşulları en uygun olanına karar verileceğini söyleyen Ustaoğlu, yeni hastanenin inşaatına en kısa sürede başlanacağını kaydettti. 

Anahtar Kelimeler:
İsmail Ustaoğlu
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
bayburtlu 7 yıl önce

bir diş tedavisi için bile Erzurum'a gönderiliyorsa insanlar boşuna doktoru olmayan bina yapmayın sayın vali sizde insanları kandırmayın.

Avatar
Leyla 7 yıl önce

Vali Bei ve millletvekil Allah razi Olsun ama Yeni Hastane lazem ve lazem degil burda Doktorlar kala maz Osamas gene ya Erzurum ya Trabzon git Doktor lazim doktor

Avatar
serhat 7 yıl önce

İsterse altından yapılsın.personel olmadiktan sona neye yarar.bir dializ kateteri takacak kimse yok daha hastanemizde

Avatar
Bayburtlu 7 yıl önce

Lütfen doktorların burda kendimi geliştiremem diyemeyeceği donanımlı bi hastane yapılsın..

Avatar
misfir 7 yıl önce

Secimoncesibu Gigi hayali haberleri çok duyar olduk Allah askina AKP olarak bu güne kadar bayobu3rta ne yaptiniz gene hayal gene uyutma teraneleri

Avatar
misfir 7 yıl önce

Secimoncesibu Gigi hayali haberleri çok duyar olduk Allah askina AKP olarak bu güne kadar bayobu3rta ne yaptiniz gene hayal gene uyutma teraneleri

Avatar
Selami karadeniz 7 yıl önce

Evet doktir lazim burda yasayipta ikametgahlRi disarda olanlarin bayburta almalari lazim kisin80bin yazin 150 bin nufusa gore doktar para