Yılmazoğlu: “Yarışta ben de varım”

CHP Bayburt Belediye Başkan Adayı İbrahim Yılmazoğlu; “Bayburt’a hizmet noktasında diğer adaylar gibi bende varım" dedi. 29 Mart 2009 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde CHP’den Bayburt Belediye Başkan Adayı olarak İbrahim Yılmazoğlu açıklandı. Yılmazoğlu, adaylığının açıklanmasının ardından şöyle konuştu:“Bayburt’un daha yaşanabilir ve daha çağdaş olması için 29 Mart 2009 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Türkiye’nin ve halkımızın partisi olan CHP’den hizmet için aday olduğumu açıklıyorum. Halkımızın da ‘bir oy bir oydur’ prensibinden yola çıkarak, oylarına sahip çıkmalarını, hizmet verenlerin yanında olmalarını istiyorum. Ve hizmet noktasında, halkımızın oylarına ve hizmete talibim.”

Yılmazoğlu: “Yarışta ben de varım”

Yılmazoğlu: “Yarışta ben de varım”

CHP Bayburt Belediye Başkan Adayı İbrahim Yılmazoğlu; “Bayburt’a hizmet noktasında diğer adaylar gibi bende varım" dedi. 29 Mart 2009 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde CHP’den Bayburt Belediye Başkan Adayı olarak İbrahim Yılmazoğlu açıklandı. Yılmazoğlu, adaylığının açıklanmasının ardından şöyle konuştu:

“Bayburt’un daha yaşanabilir ve daha çağdaş olması için 29 Mart 2009 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Türkiye’nin ve halkımızın partisi olan CHP’den hizmet için aday olduğumu açıklıyorum. Halkımızın da ‘bir oy bir oydur’ prensibinden yola çıkarak, oylarına sahip çıkmalarını, hizmet verenlerin yanında olmalarını istiyorum. Ve hizmet noktasında, halkımızın oylarına ve hizmete talibim.”

ÖZGEÇMİŞİ:

CHP den Belediye Başkan Adayı olan İbrahim Yılmazoğlu, 1940 yılında Bayburt’ta doğdu. İlk ve Orta öğrenimini Bayburt’ta tamamladı. Üniversite öğrenimini KTÜ Gümüşhane Meslek Yüksekokulu’nda bitirdi.

1966 yılında Gümüşhane Yetiştirme Yurdu Saymanlığı, 1970 yılında Bayburt Devlet Hastanesinde Döner Sermaye Memurluğu, 1985 yılında Gümüşhane Devlet Hastanesi Döner Sermaye Saymanlığı, 1993 yılında Bayburt Sağlık Müdürlüğü Personel Şube Müdürlüğü ve Erzincan Çayırlıya Hastane Müdürü olarak görev yaptı.
 
1997 yılında emekli olan, şair ve yazar kimliği ile tanınan İbrahim Yılmazoğlu, aynı zamanda Bayburt Şair ve Yazarlar Derneği 2. Başkanı iken istifa ederek, CHP’den Bayburt Belediye Başkan Adayı oldu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.