Yılmazoğlu, esnaf gezilerini sürdürüyor

CHP Bayburt Belediye Başkan adayı İbrahim Yılmazoğlu ve CHP İl Başkanı Hasan Türker, günlük esnaf ziyaretlerini aksatmadan devam ettiriyor. Şeyhhayran mahallesi esnafının sorunlarını dinleyen Yılmazoğlu, “Başkan seçildiğimde esnafın sorunlarını en aza indirerek, vizyon projelerle dertlerini azaltıp, ekonomik olarak rahatlamalarını sağlayacağız.”dedi. İnsanların hayatlarındaki en önemli görevlerinden birinin de yaşadığı yerin ekonomik anlamda gelişip, güzelleşmesi ve gelecek nesillere yaşanabilir, yaşam standardı yüksek bir şehir bırakmaları olduğunu söyleyen Yılmazoğlu, “işte biz bu sebeple projelerimizi üreterek bu İli yönetmeye adayız” dedi. 

Yılmazoğlu, esnaf gezilerini sürdürüyor

Yılmazoğlu, ünlü terzi ustası Doğan Özcan'la sohbet etti CHP Bayburt Belediye Başkan adayı İbrahim Yılmazoğlu ve CHP İl Başkanı Hasan Türker, günlük esnaf ziyaretlerini aksatmadan devam ettiriyor. Şeyhhayran mahallesi esnafının sorunlarını dinleyen Yılmazoğlu, “Başkan seçildiğimde esnafın sorunlarını en aza indirerek, vizyon projelerle dertlerini azaltıp, ekonomik olarak rahatlamalarını sağlayacağız.”dedi. İnsanların hayatlarındaki en önemli görevlerinden birinin de yaşadığı yerin ekonomik anlamda gelişip, güzelleşmesi ve gelecek nesillere yaşanabilir, yaşam standardı yüksek bir şehir bırakmaları olduğunu söyleyen Yılmazoğlu, “işte biz bu sebeple projelerimizi üreterek bu İli yönetmeye adayız” dedi.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.