Yavuz, aday listelerini değerlendirdi

Maliye Bakanlığı Müsteşarı Naci Ağbal'ın Bayburt'tan aday gösterilmesini memnuniyetle karşıladığını söyleyen Yavuz, YSK'ya teslim edilen aday listelerine ilişkin bazı değerlendirmelerde bulundu. İşte o açıklamalar...

Yavuz, aday listelerini değerlendirdi
Bayburt Postası - SOCAR Türkiye Başkanı ve PETKİM Yönetim Kurulu Üyesi Kenan Yavuz, dün Yüksek Seçim Kurulu’na teslim edilen aday listelerine ilişkin, "Bayburt'a hizmet için yola çıkmış tüm partilere ve adaylarına başarılar diliyorum. 8 Haziran’dan sonra oluşacak olan parlamentonun çok önemli işler yapacağına ve o parlamentoda Bayburt'u temsil edecek vekil veya bakanlarımızın şehrimize çok önemli katkıları olacağına inanıyorum" dedi. 

Adaylar arasında özellikle Maliye Bakanlığı Müsteşarı Naci Ağbal'ın Bayburt'tan aday gösterilmesini memnuniyetle karşıladığını söyleyen Yavuz, konu hakkında şunları kaydetti: 

"Ağbal'ın, geçmişte yapılan tüm hataları telafi edeceğine inanıyorum"

"Sayın Ağbal hem çok başarılı bir bürokrat hem de çok iyi bir dostum. Ağbal'ın ismi ve tecrübesi Bayburt'a çok yakıştı. Kendisini Bayburt'tan seçerek, yeni dönemin Bayburtlu güçlü Bakanı olarak inşallah Ankara'ya göndereceğiz. En üst tecrübesi ve yılların verdiği deneyim ile hem ülkemize hem de şehrimize büyük katkıları olacaktır. Naci Ağbal'ın ayrıca, geçmişte yapılan hataları bertaraf edeceğini, yapılmakta ısrar edilen hataların önüne geçeceğine inanıyor, kendisine Bayburt'a ve Bayburt'un geleceğine atılacak adımlar adına 'hoşgeldiniz' diyorum. Adaylığı hayırlı olsun."

Bayburt'a ve ülkeye hizmet adına yola çıkmış tüm siyasi parti ve adaylarına başarı dileklerini yineleyen Yavuz, Bayburt dışından önemli illerde ve önemli sıralarda aday gösterilen Bayburtlu adayların çokluğunun da mutluluk verici olduğunu söyledi. Ankara'dan aday gösterilen Prof. Dr. Vedat Bilgin'in de bir "bakan adayı" olduğuna değinen Yavuz, "hem ülkemizi hem de şehrimizi inşallah güzel günler bekliyor" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ALOŞ 9 yıl önce

kardeşim bu güzel günler ne? bayburt için ne yapılabilir sözü önemli. ne yaptılarki ne yapacaklar. okul, yol, su, elektrik, kanalizasyon işleri devletin asli görevidir. bunları artıracağım derse palavra işler. bayburt un iş hacmini artırabilir mi yada göçü geri çekebilir mi bunları konuşun. en büyük teşkilatın başındasınız ve bayburt için ne yaptınız bu güne kadar?

Avatar
ÖzbayburtluZ 9 yıl önce

Zorunamı gitti aloş gardaş sen ve senin gibiler bu memleket için dedikodudan başka neyapıyonuz çok merak ediyom

Avatar
malum 9 yıl önce

l nasıl adamlarsız ya adam bayburttan adaylık istemedi ömründe kacdefa bayburta geldi