Ülkü Güney’den müjdeli haberler

Duble yol temel atma töreni ve  AK Parti Bayburt İl Başkanlığı kongresine katılmak üzere Bayburt’a gelen Milletvekilimiz Ülkü Gökalp Güney, sevindirici açıklamalarda bulundu. Özellikle 2 önemli yatırım konusunda tarihinden projesine, ihalesinden bütçesine kadar müjdeli haberleri tüm ayrıntısına kadar aktaran Güney, ‘sevindirici müjdeler devam edecek’ dedi. Bayburt’un milletvekili sayısına da değinen Güney, “bu işi Çarşambaya mecliste çözmüş olacağız” dedi. Güney, şunları söyledi: “Bayburt’umuza birkaç güzel haber vermek istiyorum. Biliyorsunuz son genel seçimde Sayın Başbakanımız Saat Kulesi’nin dibinde bize üç tane söz vermişti. Bunlardan bir tanesi üniversite sözüydü ki, bugün üniversite kurulmuştur. İkinci olarak Bayburt’a bir Devlet Hastanesi daha, yani kadın ve çocuk hastalıkları ağırlıklı bir hastane daha yapacağının sözünü vermişti.

Ülkü Güney’den müjdeli haberler

Bayburt Milletvekili Ülkü Gökalp GüneyDuble yol temel atma töreni ve  AK Parti Bayburt İl Başkanlığı kongresine katılmak üzere Bayburt’a gelen Milletvekilimiz Ülkü Gökalp Güney, sevindirici açıklamalarda bulundu. Özellikle 2 önemli yatırım konusunda tarihinden projesine, ihalesinden bütçesine kadar müjdeli haberleri tüm ayrıntısına kadar aktaran Güney, ‘sevindirici müjdeler devam edecek’ dedi. Bayburt’un milletvekili sayısına da değinen Güney, “bu işi Çarşambaya mecliste çözmüş olacağız” dedi. Güney, şunları söyledi: “Bayburt’umuza birkaç güzel haber vermek istiyorum. Biliyorsunuz son genel seçimde Sayın Başbakanımız Saat Kulesi’nin dibinde bize üç tane söz vermişti. Bunlardan bir tanesi üniversite sözüydü ki, bugün üniversite kurulmuştur. İkinci olarak Bayburt’a bir Devlet Hastanesi daha, yani kadın ve çocuk hastalıkları ağırlıklı bir hastane daha yapacağının sözünü vermişti.

Bu yeni hastanenin planı projesi yapıldı. 2009 Sonbaharında ihaleye çıkıyor. 7.5 milyon civarında büyük bir yatırım olacak. Ve Avrupa standartlarında bir hastaneye yöremiz kavuşacak.

Başbakandan sözünü aldığımız üçüncü yatırım ise Demirözü barajının süratle bitirilmesi idi. Onunda iki yılda bitirilmesi planlandı ve bu yıl Demirözü barajına 22 milyon para ayrıldı. Bu para şu an mütahitin emrindedir. Çalışmalar devam ediyor.” dedi.

Bayburt’un Milletvekili sayısına da değinen Güney, “Bayburt 2 milletvekili ile temsil edilmeye devam edecek.” Dedi. Güney bu konuda şunları söyledi:

“Partimiz milletvekillerinin desteği ile bu konuyu bir önerge ile meclise taşıdık. Önerge bu hafta içinde görüşülecek. Çarşamba günü bu konunun sonuçlanmasını bekliyoruz.”

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.