Süleyman Soylu: “Alternatifsiz değilsiniz…”

Demokrat Parti Genel Başkanı Süleyman Soylu, Bayburt İl Teşkilatı 9. Olağan Kongresine katılmak üzere Bayburt’a geldi. Kısa Bayburt gezintisinde, otobüsten inerek vatandaşlarla sohbetler yapan Soylu, daha sonra kongrenin gerçekleşeceği Halk Eğitim Merkezi’ne geçti. Burada, partililere bir konuşma yapan Soylu, şöyle konuştu:

Süleyman Soylu: “Alternatifsiz değilsiniz…”

Süleyman Soylu: “Alternatifsiz değilsiniz…”

Demokrat Parti Genel Başkanı Süleyman Soylu, Bayburt İl Teşkilatı 9. Olağan Kongresine katılmak üzere Bayburt’a geldi. Kısa Bayburt gezintisinde, otobüsten inerek vatandaşlarla sohbetler yapan Soylu, daha sonra kongrenin gerçekleşeceği Halk Eğitim Merkezi’ne geçti.

Burada, partililere bir konuşma yapan Soylu, şöyle konuştu:

"Orta Asya da, Kafkasya’da, Balkanlar da, Avrupa’da, Ortadoğu’da, Akdeniz ve Karadeniz havzasında sünepe, süklüm püklüm, kendi kabuğuna çekilmiş bir Türkiye olarak değil; lider bir ülke, yöneten bir ülke olarak var olacağız. Bugün benim ülkemde afra ve tafra satarak "alternatifimiz yoktur" diyenlere bu salondan, alternatif vardır, alternatif Demokrat Parti’dir diye haykırıyorum.
 
Demokrat Parti davasına gönül vermiş insanlarla yola çıkmış biri olarak güzel, verimli, zengin topraklarımızı karış karış gezerek; çiftçimizi, esnafımızı, partilimizi dinliyor sıkıntılarımıza çare bulun diyerek çırpınan insanları dinliyorum. Gübre zamlarıyla boğuşan çiftçilerimizin feryatlarını, fabrikalarını Bulgaristan ve Hindistan’a taşıyan sanayicilerimizi ve işçilerini çıkarmak zorunda kalan işadamlarımızı dinliyorum. Tüm demokrat insanlara diyorum ki; yalnız değilsiniz, alternatifsiz değilsiniz, sahipsiz değilsiniz.

Bütün bu sorunların, ekonomik başta olmak üzere tüm sorunların çözümü için, dünyanın yaşadığı krizden "hamdolsun" mantığıyla çare üretmeyenlerin karşısına dikilmek için ülkemi karış karış geziyor ve insanlara Demokrat Parti’yi, yani alternatiflerinin var olduğunu haykırıyorum."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.