Soylu Bayburt’ta

Demokrat Parti Genel Başkanı Süleyman Soylu Bayburt’ta yapacağı miting programını iptal etmesine rağmen ilimize gelerek Büyük Birlik Partisi Bayburt il Teşkilatına bir ziyarette bulundu. Genel Başkan Süleyman Soylu, Bayburt Belediye Başkan Adayı Dursun Ali Emir, İl Başkanı Metin İpek ve partililerle BBP’yi ziyaret eden heyet, geçmiş olsun dileklerinde bulundu. BBP Belediye Başkan Adayı H.Haluk Akkoyunlu, ziyaretlerinden dolayı mutluluk duyduklarını belirtti. DP Genel Başkanı Soylu, daha sonra esnaf ziyareti yaptıktan sonra Aydıntepe ilçesine hareket etti. Burada ki ziyaretlerinden ardından ise ilimizden ayrıldı. 

Soylu Bayburt’ta

Sülyeman Soylu esnafı ziyaret ettiDemokrat Parti Genel Başkanı Süleyman Soylu Bayburt’ta yapacağı miting programını iptal etmesine rağmen ilimize gelerek Büyük Birlik Partisi Bayburt il Teşkilatına bir ziyarette bulundu. Genel Başkan Süleyman Soylu, Bayburt Belediye Başkan Adayı Dursun Ali Emir, İl Başkanı Metin İpek ve partililerle BBP’yi ziyaret eden heyet, geçmiş olsun dileklerinde bulundu. BBP Belediye Başkan Adayı H.Haluk Akkoyunlu, ziyaretlerinden dolayı mutluluk duyduklarını belirtti. DP Genel Başkanı Soylu, daha sonra esnaf ziyareti yaptıktan sonra Aydıntepe ilçesine hareket etti. Burada ki ziyaretlerinden ardından ise ilimizden ayrıldı.

 

Soylu, BBP Bayburt İl Başkanlığı'nı ziyaret etti

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.